Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Únorový ples LLM v Kolovratech

(8.3. 2018)
Stalo se » V LLM
V sobotu 24. února se v kolovratské restauraci U Boudů sešlo několik desítek woodcrafterů, aby se řádně společensky pobavili. O organizaci a program večera se výtečně postarali členové říčanského kmene Bobrů. 
 
Ti nás na plese nejprve hezky a vtipně přivítali a posléze potěšili oku i sportovnímu duchu lahodícím retro předtančením ve spartakiádním duchu Poupat mistra populární hudby Michala Davida.
 
A pak už jsme se mohli vrhnout do tanečních vírů za doprovodu úžasné kapely, kterážto prý vznikla jen a pouze u příležitosti tohoto večera. Dlužno dodat, že vzhledem k těmto podmínkám byl jejich výkon rozhodně na výši! 
 
Během večera jsme měli možnost utrácet peníze za lístky hned do dvou tombol. Ta první byla klasická, jakou si v souvislosti s plesem představíte, s hromadou cen – kdo neodcházel s originální bobří marmeládou, jako by snad ani nebyl…
 
Zato druhá tombola byla velmi rafinovaná. Lístek do ní byl dražší, kdo však investoval 150 kaček, získal jedinečnou příležitost vylosovat si ze sáčku malebné dřevěné kolečko s číslem a zúčastnit se poté metání kolečka na čáru. Celý večer se tak nesl v napínavém duchu, neb mnozí tolik toužili zvítězit a vyhrát hlavní cenu, tedy týpí, že přistoupili k tajemným praktikám, vybalili samotné MYSTICKÉ DUSÁTKO  a v jeho blízkosti své žetony nabíjeli silou pocházející z krajin mimo naše obvyklé světy. 
 
A zdá se, že tato duchovně osvícená praktika slavila úspěch! Mohutným metem plně mystickou silou nabitého žetonu zvítězil Tewlikit a týpí bylo jeho!!! 
 
Domnívám se, že tato událost výrazně přispěje ke zvýšení táborové aukro ceny mystického dusátka. Bude to ještě zajímavé…
 
Děkujeme kmeni Bobrů za moc příjemnou zábavu!
 
 
 
foto    foto    foto  
 
foto   foto   foto   foto   foto
 
   foto   foto   foto  
 
foto   foto
 
Kateřina Grünwaldová - Wičanhpi
autoři fotografií: Vlasta Grünwald a Filip Chmel

Komentáře, diskuze

11.3. 2018 20:54
Ježek
Některé ty fotky jsou vážně super! Díky.
Ježek

Kolik je jedna plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.