Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Letošní TaMaLo hostilo Lesní běh.

(20.5. 2017)
Stalo se » V LLM » Velké Hry
TaMaLo 2017 - Rozdělováíní do družstev na Ligu národůPo Staré Praze (archiv pozvánky), která proběhla 8.4.2017 a měla pro letošek v hledáčku Vinohradské a Žižkovské uličky a plácky, se na TaMaLo (táboření Malé lóže, 6.-8.5.2017) uskutečnila i druhá z letošních Velkých her - Lesní běh.
 
Malý Walden zažil velký turnaj Ligy národů i zápolení dvojic bojovníků a bojovnic všech věkových kategorií při Lesním běhu. Závodníci si v něm změřili svoje síly, znalosti, dovednosti i odvahu všech čtyř stezek lesní moudrost. Wašte všem odvážným, kteří se závodu zúčastnili.
 
TaMaLo 2017 - Liga národůTaMaLo 2017 - Liga národůTaMaLo 2017 - Lesní běhTaMalo 2017 - Lesní běhTaMaLo - soutěž v křesání
 
Velké wašte patří také všem organizátorům, kteří přichystali TaMaLo i Lesní běh. Vše bylo parádně přichystané, pohodové a pěkné počasí objednané.
 
Na závěr akce proběhl i sněm Malé lóže, kde byli krom tradičního přiznávání Orlích per a Lesních titulů slavnostně vyhlášeny výsledky všech soutěží, které na TaMaLo proběhly.
 
TaMaLo - sněm Malé lóže
 
Skvělou zprávou je, že se letos můžeme těšit ještě na dvě Velké hry. Kmen Tate Osmaka bude 28.9. - 1.10. 17 na svém tábořišti hostit Kiwendotu a lukostřeleckou soutěž Tawiskaru. Wašte!
Teprve zde se rozhodne, kdo bude pro další rok strážce putovní Mahykanovy palice.
 
Výsledková listina s průběžné výsledky Velkých her za kmeny a jednotlivce.
 
autoři fotografií: Dan Douša - Slunce a Martin Lehký
další fotografie je možno shlédnout např. na stránkách kmene Bobrů.
 
Tibor Parák

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.