Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Maličké táboření Wanagi Oyate

(13.8. 2015)
Stalo se » V LLM » Ze života kmenů

fotoUspořádali jsme maličké táboření na malé louce s maličkým potůčkem. Pro velké, co si umí hrát jako malí. A taky pro malé – i když těch moc nebylo. Jeden v bříšku a jeden mimo něj.

Kousek od domova nastávající mamky jsme našli před táborem super louku. Dohodli se s majitelem a pak už jen postavili v pořádném vedru postupně stan.

fotoMěli jsme štěstí – v potoce ještě byla voda a velká vedra byla jen na začátku a na konci táboření. Krom krátkých výletů po okolí jsme si zastříleli z luku, zavyráběli a vůbec dělali všechno, co k takovému táboření patří. Takže si i popovídat a probrat všechno možné i nemožné.

A jelikož nás navštívila spousta zvířat (srnky, sova, motýli...) a jsme viděli spoustu raků,kteří nás zaujali nejvíce, pojmenovali jsme táboření Račí tábor. Raci prostě zvítězili!

A tak nám to maličké táboření rychle uteklo…

fotofoto

fotofoto

Více fotografií i kroniku najdete na www.wanagi.cz

Pavel Spálený - Yučikala Wičaša

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.