Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

TaMaLo a Stopa Černého vlka

(29.5. 2014)
Stalo se » V LLM » Velké Hry
Ve čtvrtek na tábořiště postupně přijížděly kmeny a začali si stavět tee-pee. Odpoledne bylo rychlé seznámení a hry jako například kuželky.
 
V pátek ráno jsme měli shromáždění, kde se říkalo o první hře, ve které byl starostlivý otec, který měl dceru Ježečku a ta nechtěla nic jíst. Poté jsme se dozvěděli, že to je proto, že má strach z nádob. Tak jsme dostali papír s úkoly a za splnění jsme dostávali šnečí ulity, které jsme vyměňovali za jídlo. To jsme si mohli v tee-pee uvařit, ale bez použití jakékoliv nádoby. V pátek jsme dostali zajímavý úkol. Měli jsme si udělat auto vlastní výroby a potom jsme s ním měli jet závod. Měli jsme na to necelou hodinu a někdo to auto musel pohánět. Trasa vedla od tábořiště lesem a zase zpátky. Na večer byl sněm a připojilo se k nám pár opozdilců.
 
V sobotu ráno nastal ten důležití okamžik. Úvodní scéna a pozvánka zároveň. Zjistili jsme, že potřebujeme porazit velikou obludu 'Unkčakilu'. Něco mezi hadem, ptákem a dalšími věcmi. Dostali jsme i tři kouzelné šípy, které nikdy neminou cíl. Potom jsme byli rozřazeni do týmů a měli před sebou 12 stanovišť. První úkol byl složit divnej patvar a potom se šlo na další úkoly. Protože bylo hodně týmů, stávalo se, že jsme tam čekali s ostatníma, dokud tým před námi stanoviště nedokončí. Byly to úkoly všeho druhu. Poté co jsme úspěšně vydrželi do odpoledne, jsme šli do lesa, kde na nás čekala Unkčakila. Měli jsme použít své tři šípy a strefit se do ní. Komu se to podařilo, obdržel srdce Unčakily. Později jsme šli hledat duchy a ty jsme poté měli následovat. Šli jsme dlouho, všelijakým roštím a křovím, ale nakonec jsme došli na místo určení. Ptali se, jestli jsme ulovili srdce Unčakily a jestli ano, tak ať ho rozbijeme a zničíme její moc. Poté byly zbytky hozené do ohně a šlo se zpátky do tábořiště.
 
V neděli ráno bylo vyhlášení, rozdávání cen a poté odjezd. Počasí nám hezky přálo a pršelo jen při odjezdu.
 
 
S tímto se s vámi loučí
 
Natálie Vavřinová - Naty (kmen Ťapáč)
 
 
 
Chcete-li si prohlédnout fotografie z akce, můžete zde:
 
S modrou oblohou
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.