Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Ples v Tuchlovicích

(27.1. 2014)
Stalo se » V LLM
Letos však byl ples jiný, ojedinělý - stylizovaný do 30. let minulého století. A tak byl sál náhle zaplněn opadaným peřím z dámských boa a kam se člověk podíval, tam viděl pánské gumové šle či šály. Ples začal swing charlestonovým předtančením Jestřábího dance teamu a poté pokračovala volná zábava. Během večera jsme měli možnost se přiučit pár krokových variací již zmíněného charlestonu, nevědomky se zúčastnit soutěže O nejlepší dobový model v pánské i dámské kategorii, kterou vyhrál Hlad s Pípnou, nechat se zvěčnit u sličné fotografky na dobové motorce či nalíčit u odbornic.
 
 
Jestřábí dance team Předtančení Výuka tance
Jestřábí dance team  Předtančení Výuka tance   
 
 
Ačkoliv to bylo na plese s účastí trochu slabší, přesto bych jej vyhodnotila jako velice úspěšný. Největší radost mi však udělal výtěžek z tomboly ve výši 6485 Kč, který poputuje na konto ZŠ Tuchlovice na náklady na plat asistentky, která pomáhá Teodorovi zapojit se do běžné školní výuky. 
 
Děkujeme všem zúčastněným a budeme se těšit opět za rok, tj. v sobotu 24.1.2015.
 
 
Marie Nedvědová - Mája

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.