Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Končí druhá pilotáž OPVK

(13.12. 2013)
Stalo se » V LLM
OPVK - logo
 
 
 
SBK
Do 15. 11. měly oddíly zapojené do pilotování druhé příručky LLM Svitku březové kůry – Knihy orlích per a mistrovství (vydané v rámci KA04 Stoupání na horu projektu Činy mluví aneb Cesta) čas na to, aby se s příručkou seznámily, vybraly si několik orlích per a mistrovství, která se snažily plnit, a následně vypracovaly pilotážní listy.
 
Všechny materiály již máme pohromadě a skupina zasvěcených metodiků teď vyhodnocuje, které podněty a připomínky jsou opodstatněné a kterými je zbytečné se zabývat. V průběhu prosince dojde k zapracování změn a následně proběhne dotisk zbývajících 800 ks příruček a stejně, jak je tomu teď u první publikace (Orlí pera a mistrovství pro malé zálesáky a woodcraftery) vydané v rámci projektu, k následné distribuci mezi cílovou skupinu, tedy i mezi vás.
 
 
Další potřebné informace se dozvíte včas.
 
 
 
 
Jitka Koutenská - Woapewin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.