Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zasedání náčelnictva 8. 10. 2013

(17.10. 2013)
Stalo se » V LLM
Po krátké odmlce jsou tu zas informace o tom, co se probíralo na zasedání náčelnictva. Připomínáme, že termíny náčenictev jsou součástí kalendária zde na webu a chtěl-li byste se někdo přijít podívat, je to v omezeném množství lidí možné. Klidně se s nějakým členem náčelnictva domluvte, nebo napište přímo na mail nacelnictvo@woodcraft.cz.
 
 
Na to, že se schůze náčelnictva domluvila pouze 3 dny předem, dorazilo poměrně dost lidí: Filip, Tokhata Mani, Maqyiémi, Ileyawin, Lasík, Čeyanala, Chlup, Vítek, Tokaheya, já a Marka, která se strala o zápis.
 
Na úvod bylo nejdůležitější z přítomných zvolit místonáčelníka, respektive místonáčelníci, kterou se stala jednohlasně Kamila Lunerová – Maqyiémi. Následně jsme mohli vytvořit seznam členů náčelnictva i s preferovaným kontaktem a předpokládanou oblastí zájmů, který již "visí" na webu.
 
Jednu Valnou hromadu máme za sebou, je ale na místě začít se zajímat o to, kde se sejdeme napřesrok. Tentokrát je díky pravidelnému střídání míst v Čechách a na Moravě na řadě opět západnější část naší republiky. Jedním z prvních návrhů je Kapucínský klášter v Mnichově Hradišti.
 
Na VH jste mohli obdržet pro účely propagace Svitek březové kůry – Knihu orlích per. Propagace byla dalším tématem. Šířit myšlenky woodcraftu je pro naši organizaci důležité. Než případní zájemci navštíví nějakou ligovou akci, není na škodu ukázat jim například zmíněný Svitek březové kůry, nebo například Kmenové zřízení. Do budoucna by měl vzniknout aktualizovaný letáček, přibližující ve zkratce činnost LLM. Toto téma bude náplní činnosti některých členů náčelnictva.
 
Jeden běh Náčelnických zkoušek v tuto chvíli ještě běží, ale už teď je stanoven termín těch, co proběhnou v příštím roce. Opět se vrátíme k modelu dvou víkendových setkání a to 28. - 30. 3. 2014 a 25. - 27. 4. 2014, takže máte-li v plánu rozšířit své obzory a účastnit se, nebo vyslat na NZ někoho z vašeho okolí, tyto termíny si již zapište do svých diářů.
 
Blíží se termín odeslání žádosti na dotace pro rok 2014 na MŠMT. Žádosti od kmenů na Program 1 (akce pro organizovanou mládež) i Program 2 (akce pro neorganizovanou mládež – pro veřejnost) už máme. V následujících dnech musíme dořešit, o jak velkou dotaci požádáme ve všech třech Programech (navíc ještě v investičním, určeným k opravám a údržbě nemovitostí) za LLM. Sepisování žádostí vyřeší kancelář, je ale ještě možné, že vás budeme kontaktovat k upřesnění, tak abyste nebyli překvapení =o).
 
 
Náčelnictvo - říjen Náčelnictvo - říjen
 
Dalším termínem, kdy zasedneme a budeme něco řešit je čtvrtek 14. 11. 2013. V prosinci proběhne náčelnictvo výjezdní, víkendové (14. - 15. 12. 2013).
 
 
 
 
 
Jitka Koutenská - Woapewin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.