Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Náčelnice v České televizi

(18.3. 2012)
Stalo se » V LLM
Náčelnice Kamila vystoupila v pořadu Před půlnocí v pátek 16.3.2012. Jako doprovodné obrazové materiály byly použity ukázky z filmů Příběh Kosího potoka od Štíti a Film Woodcraft od Martina Svobody. Obsáhlý rozhovor přibližuje nejen Ligu, jako organizaci, ale zaměřuje se na pobyt v přírodě a woodcrafteské táboření. Kamilo díky, pěkné!
 
Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

18.3. 2012 22:52
Willy
Kamilo, dík za vše!
Willy
19.3. 2012 1:14
Dominik
Mluvila jste v tomto pořadu, že skauting nepracuje s předškolním věkem a lidmi staršími šestnácti let. Prosít zjistěte si o čem mluvíte a nemystifikujte širokou veřejnost. Děkuji
19.3. 2012 15:17
Čiksika
Vážený Dominiku, v pořadu nezaznělo, že skauting nepracuje s předškolním věkem a lidmi staršími šestnácti let. Zaznělo tam, že skauting se primárně zaměřuje na děti školního věku. Z toho nevyplývá, že by s jinými věkovými kategoriemi nepracoval. Prosím, citujte přesně, abyste nemystifikoval. Děkuji
19.3. 2012 22:50
Kamila
Vážený Dominiku, děkuji za komentář, moje odpověď by byla přesně stejná jako od Čiksiky. S modrou oblohou.
20.3. 2012 10:30
Kamila
Upozornění k 20.3.: Na hlavní stránce čt24 je dnes stručný článek o E. T. Setonovi. Že by mírné doplnění pátečního pořadu?
25.3. 2012 13:32
Awačin
Na pořad mě upozornil můj kolega, což mě mile zahřálo - taky ví, co je to LLM. Podívala jsem se na záznam - je to pěkné, mluvíš srozumitelně, o důležitých ligových věcech a navíc Ti to sluší a hezky se k tomu usmíváš. Fakt sympatická prezentace. Wašté
31.3. 2012 15:47
Anpetu wašte win
Všechny zdravím koukla jsem na ten pořad a náčelnice vše popsala velice pěkně ted jsem ráda , že ve woodcraftu jsem díky :)
4.4. 2012 22:39
Baskoš
Srozumitelné, poutavé a hlavně lidsky podané představení woodcraftu. Díky Kamilo, 25 minut v záři reflektorů před kamerou není rozhodně něco jako ranní procházka probouzejícím se lesem. Vypořádala jsi se s tím obdivuhodně.

Kolik je sedm plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.