Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Pojďte s námi do týpí

(31.5. 2011)
Stalo se » V LLM » Ze života kmenů

fotoTak se jmenoval volnočasový projekt pro děti s diagnózou  SFXCH (Syndrom fragilního x chromosomu je dědičná genetická vada způsobující retardaci mentálního i fyzického vývoje jedince.), kterou pořádalo občanské sdružení Fragilní X spolu s Ligou lesní moudrosti. Akce proběhla v sobotu 28.května 2011 v loděnici Klub vodních sportů Praha – Podolí.

foto

Cílem projektu bylo umožnit dětem s handicapem prožít nové podněty a prožitky při kontaktu s přírodou tak, jak to nese idea života přírodních národů. A zdravým dětem zprostředkovat kontakt s dětmi s handicapem, přiblížit jim jejich svět. Dát dětem šanci vzájemně se poznávat,  hrát si  a učit se spolu novým věcem. Napomoci toleranci a prožitku spolupráce skrze integraci dítěte s postižením do kolektivu vrstevníků a tak přispívat k přijetí lidí s postižením běžnou populací bez předsudků. Členové Ligy lesní moudrosti předvedli něco ze svého umění života v souladu s přírodou a tím značně obohatily prožitky dětí s handicapem.

fotofotofoto

foto

Václav Svoboda - Čhantékič un

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.