Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Bloudění woodcrafterů 2011

(26.5. 2011)
Stalo se » V LLM

foto1.května proběhl v lese za Tuchlovicemi již několikátý ročník Bloudění woodcrafterů pořádaný Hladem z kmene Jestřábi. V minulých letech jsem se nemohla účastnit, což mě trochu mrzelo, protože bloudění po lese podle orienťácké mapy je moje oblíbená disciplína.

fotoA tak jsem se docela těšila.

Letošní termín - den po částečně probdělé čarodějnické noci a nachlazení v podobě nepřetržitě tekoucí rýmy ovšem způsobily, že se mi do toho běhu fakt vůbec nechtělo. Donutila jsem se ale přijet alespoň na start ….. a udělala jsem móóóc dobře. Cestou jsem potkala houfek běhuchtivých osob a na startu nahlídla do připravené mapy … To stačilo, aby únava a lenost opadla a mohla jsem vesele startovat.

fotoNa startu se nás sešlo asi 17. Organizátor Hlad zhodnotil složení startujících a bryskně přidal chybějící kategorii – rodiny s dětmi. Kromě zástupců Jestřábů, LLM (v podobě profi-běžkyně Evy Weisslové a jejích dětí a Milana Aftanse) se účastnili domorodci z Tuchlovic – 3 rodinky s dětmi. To, že se pohybovali spíš chůzí než během, myslím nezmenšilo radost z hledání jednotlivých kontrol a ze čtení z mapy vůbec.

Myslím, že jsme si to všichni opravdu užili, včetně dlouze bloudivší Máji, a těšíme se na příští ročník.

Hladovi moc děkujeme za skvělou přípravu a organizaci.

Kateřina Faůová - Trnka

Komentáře, diskuze

31.5. 2011 8:45
Milan
Diky, Hlade! Stejne jako minule perfektne pripraveno. Tesim se na dalsi rocnik.

Kolik je jedna krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.