Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Zprávy z Filipovy Huti

(27.12. 2007)

20.12.2007 proběhlo místní šetření k zahájení kolaudačního řízení nové přístavby na Filipově Huti – jednání vyžadující moji přítomnost. A protože každou takovou vyžádanou cestu využívám k zvelebení naší ubytovny jak jen to jde, vzešla i z této cesty velice intenzivní jednodenní brigáda.
Společně s Markou (a dětmi Luckou a Nelinkou) jsme ve středu 19.12. dovezly koberec do společenské místnosti, dveře na WC, lepidlo na obklady, spárovačku a další drobnosti. Tokaheya se Sýcem v pozdní noční hodinu (2:00) dovezli novou kuchyňskou linku, židle, obrazy na stěny.
Kromě nás, kteří jsme dojeli se záměrem zde pracovat, se k práci připojil Jarda Staněk (tradiční vánoční host) a Jirka Vaněk (náhodný nocležník). Za krátkou dobu se práce udělalo dost: položen koberec, namontovány shrnovací dveře, vymalovaná chodba, namontováno několik svítidel, vystěhován a naložen Tokaheovi na vozík nepotřebný nábytek, uklizena lyžárna a podkroví. V dalších drobných pracích pokračoval Jarda i po našem odjezdu.
Z Filipovy Huti jsme odjížděli s 2 hodinovým zpožděním oproti plánu – ale za to jsme stihli ještě převzít nový nábytek - právě dovezený truhlářskou firmou.

Všem zúčastněným velmi děkuji za pomoc a případným zájemcům o další práce nabízím předposlední lednový týden (smontování kuchyňské linky, úprava úložiště dřeva ve sklepě a další drobné dodělávky) - ozvěte se.

 
Kateřina Faůová - Trnka
náčelnice LLM
katkafauova@volny.cz


tolik snehu

lyzarnanove dvere wc 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.