Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Lesní adrenalin

(13.12. 2007)
Určitě to všichni znáte… Došly nápady na kvalitní kmenovou akci, při které se vyzkouší něco nového a při které se člověk protáhne na vzduchu. Pak mám pro vás malý nápad. Vydejte se do lanového centra. My jsme navštívili centrum v Praze Komořanech. Čekalo na nás 380m trati ve výšce devíti metrů. Celá cesta byla znepříjemňována řadou nástrah a překážek. Někdo si může říci, že to asi nebude to pravé pro menší děti. Právě naopak, i náš nejmenší skřítek zvládal celou trasu bravurně. A to i v místech, kde se velcí bojovníci docela zapotili. Nakonec jsme se projeli na lanovce (cca 20m). Tuto akci bych asi nedoporučil lidem, kteří se bojí výšek, přestože po celou dobu je člověk jištěn lany, která unesou i slona. Až se venku oteplí, sbalte si svačiny a vyrazte. Adrenalin vám bude proudit v žilách.

Jiří Kraupner - Zub, kmen Strážců údolí

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.