Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Podzimní výprava do Španělska

(5.3. 2007)

V předešlých zprávách jsem uvedl, že kmen Walden uzavřel svojí "slovinskou misiji". Již předtím ale zase otevřel novou, Španělskou. Wawokiya pracuje na delší dobu ve Španělsku. Na podzim jsme uskutečnili půl roku plánovanou návštěvu. Podzim jsme vybírali záměrně. Zatímco tady v Čechách již mrzlo, ve Španělsku bylo příjemné slunečné počasí, kdy se přes den dalo chodit ve svetru nebo v lehčí bundě. Strávili jsme tak překrásný týden seznamováním se se španělskou kulturou a historií. Wawokiya, který dnes již umí obstojně španělsky, byl naším milým a dobrým průvodcem. Navštívili jsme Segovii s obřím dochovalým aquaduktem z počátku věku, Madrid, El Escorial, Toledo ve dne i v noci i perlu Arabské minulosti ve Španělsku, Granadu. Zahrady v paláci Alhambra byly rozkvetlé a voda z vodotrysků dotvářela onu nezapomenutelnou atmosféru tohoto půvabného místa. Noční toulání v křivolakých uličkách, ochutnávky místních vín i jídel. To bylo Španělsko s Waldenem na podzim roku 2006.

Aleš Sedláček - Tokaheya
foto: Petr Harant - Gu

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4 foto 5 foto 6 foto 7 foto 8 foto 9


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.