Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Poděkováni za ples LLM

(5.3. 2007)

Celý den byl hodně nabitý. Říkal jsem si, že to snad nelze ani zorganizovat tak, aby se všechno stihlo a aby program proběhl alespoň trochu harmonicky. Postavili jsme s naší waldenskou skupinou neúplný tým na shiny. Připojila se k nám Poštolka z Ťapáče, díky jí! Z hrůzou městského člověka jsme zjistili, že hřiště je asi 1,5 km od školy, kde jsme se sešli! Týmů bylo pět a hrál postupně každý s každým. Zápas trval neuvěřitelných 2 x 5 minut. Samozřejmě jen z pohledu rozhodčího. Hráčům se zdál výrazně delší.

Silné týmy "Osmaka" a "Opo" (měli dva), Jestřábi - s těmi nebylo radno se utkat. Přes velkou zimu, vítr, vlhkost, nerovnost terénu se turnaj vydařil a všichni jsme si skvěle zahráli a hlavně získali motivaci do budoucna, tedy alespoň my, co jsme nedosáhli na stupně vítězů. Kmen Osmaka Opo ztropil ostudu při výuce "aquaerobiku", to když chlapci z Hradiště zápasili s polyuretanovými hady, které paní cvičitelka vypustila do bazénu. O kurzu vitráží, nácviku společenských tanců ani o promítání z cest nemám přesné informace, ale na večerní ples jsem samozřejmě dorazil. Ačkoli jsem neměl v plánu tancovat, jako spíše utužovat vztahy s bratry a sestrami v Lize, musel jsem i na parket. To když byla vyhlášena soutěž, kdy každý tanečník musel tancovat s protějškem, jehož počáteční písmeno křestního jména bylo potřeba pro vytvoření nějakého slova. Jelikož jsem Aleš a "A" je snad nejrozšířenější samohláska, byl o mě zájem. Dokonce jsem musel odmítat. V tomto kratičkém článečku si nekladu za cíl ani tak do podrobna popsat co všechno zajímavého se za ten den odehrálo. Chtěl bych tady poděkovat Jestřábům, jmenovitě hlavně Máje, Hladovi, Trnce, Divousovi. Dále pak Ince Křížové za vitráže. Kdo pořádá nějaké akce v Lize, tak jistě ví jaké je to riziko, když do poslední chvíle nevíte kolik účastníků dorazí, obzvláště pak, když objednáváte třeba jídlo nebo ubytování. Investujete nejen čas a práci dobrovolníků, ale třeba i kmenové nebo vlastní prostředky. Jestřábům to klaplo na jedničku! Nepodcenili ani PR, to když Mája poskytla rohovor přímo z místa konání do Kladenského deníku.

Aleš Sedláček - Tokaheya, náčelník LLM


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.