Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Blesková brigáda na faře v Michalových Horách 2.12 - 3.12 2006

(5.12. 2006)
Stalo se » Fara Kosí potok

Cíl: Zazáplatovat střechu před zimou šablonami eternitu, namísto břidlice, která se postupně rozpadá. Krom tohoto se stihlo: Pokročit s budováním plotu okolo objektu, přeskládat dřevo pod střechu, vytrhat stará lina, podložená novinami Tachovská Jiskra a Pravda rok 1970, sestěhovat věci, dnes již bývalých nájemců do jedné místnosti, dozalít čtyři stromy na loukách, vytipovat lokalitu pro stavbu táborového sklepa s kamenou klenbou, začít jednat s Pepou Bobrem o správcování objektu po odchodu nájemníků, vymontovat historický zámek a odvézt pro výrobu klíčů do Prahy. Účastni byli: Hlavní horolezec průzkumník Hlad a Wakishaka z Jestřábů, Tokaheya a Wasupi z Waldenu. Pomáhal Pepa Bobr a Vítek Bobr z Michalových Hor. Buchtu a večerní občerstvení Kačka Bobrová z Michalových Hor.

foto č.1 foto č.2

Aleš Sedláček - Tokaheya 5.12.2006


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.