Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Táboření kmene Ťapáč

(26.11. 2006)

V jednom velkým městě, v jednom vysokým domě na obrovským sídlišti se scházela skupina dětí a pár dospělých. Nedělali nic tajemného, učili se, většinou pomocí her, být kamarádský, zodpovědný za své konání, znát základy života v přírodě a ruční výroby předmětů k běžnému táborovému užití.

Jednoho dne jim však přišel dopis, který měl jejich pospolitý, ale trochu nudný život obrátit naruby. Kdosi je zval k táboření na své pozemky. Vše vypadalo dobře a tak pozvání přijali. Ovšem netušili, že poblíž tábořiště budou mít temnou nacistickou stavbu, o které kolují šílené pověsti. A takhle popsal nasledující události náhodný pozorovatel a bohužel také rodič. Postavy na fotografiích jsou však k nepoznání změněny a tak podobnost je z bezpečnostních důvodů,které hned, po prostudování tohoto svědectví, pochopíte, úplně nemožná.

Pro zájemce je příběh ke stažení v PDF (2.3 MB)

komiks - strana č.1
komiks - strana č.2

Ivana Dalíková - Viktorka


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.