Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Stalo se

Podzimní táboření čikala

(9.11. 2005)

V době podzimních prázdnin se sjelo několik kmenů na společné táboření, které bylo na tábořišti Strážců údolí. Na tábořišti, které je pár kilometrů od Kácova, v lesích kolem řeky Sázavy. Táboření se účastnily nejen ligové kmeny, jako jsou Strážci údolí, Jestřábi, Wanagi Oyate, Ťapáč, ale i jako hosté Roháči a Čankuška. Na louce vyrostlo během táboření celkem osm týpek. Tábořilo tedy téměř osmdesát lidí, takže to byla pro tábořiště, které tolik lidí nepamatuje, po těch pár dnů nevídaná pocta. Hra, kterou si náš kmen připravil, byla na téma "selské bouře". Takže jednotlivé soutěžící skupinky bojovaly pod krásným podzimním nebem o svá práva. Proto také nemohla chybět návštěva hradu, jímž byl krásný Český Štemberk.

Neopomnělo se ani na sněm, kde byla větší příležitost zamyslet se nad krásou, sílou, láskou a pravdou a kde byl udělen jeden titul. Kdo chtěl, mohl se účastnit podvečerní inity. Večery byly naplněny příjemnou pohodou a z mnoha týpek se ozýval zpěv všech možných žánrů, vyjma opery. V těchto chvílí každý zapomněl na všední starosti a na potíže, které trochu zkomplikovaly první den táboření. Tak myslím, že jsme si to všichni hezky užili.

Jana Kovalčíková - Žížala (Ťapáč)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.