Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Výroční hra LLM


Výroční hra a pouť LLM
 
Při příležitosti oslav 100 let woodcraftu v Česku ( víme, že značného dění Československého woodcraftu bylo také na Slovensku, nicméně z důvodů pandemie nejsou krásy a milníky Slovenska součástí této hry) , jsme připravili celorepublikovou hru. Úkolem je obejít všechna místa rozmístěná po republice a následně se domluvit s kanceláří LLM, kdy si dojdete pro odměnu. Všechny směrodatné informace jsou zde!
 

1.Vše potřebné k úspěšněmu plnění hry:
Herní karta a heslo ke schránkám! Doopravdy nic víc nepotřebujete, schránky jsou sice vybaveny QR kódy, ale ty jsou jen bonus. QR kódu se neděste. Získejte na svou kartu 5 razítek ze stanovišť a na návštěvě 6. stanoviště se domluvte na mailu: soutez@woodcraft.cz

KÓD KE SCHRÁNKÁM JE: 100
 
Herní kartu lze stáhnout a vytisknout doma, nachází se v pdf souboru na stránkách LLM. V hlavním panelu domovských stránek www.woodcraft.cz "Pro členy" - v záložce "Ke stažení" - se nachází pdf soubor "Hraci karta".
 
Karta se tiskne na jeden oboustranný papír a ve velikosti A5. Odkaz na stránku se souborem: 
https://www.woodcraft.cz/index.php?right=ProClenyLLM_kestazeni&lan=cs
 
Návod pro stažení karty:
foto
 
 
 
 
 

1.1 Pravidla hry:
Herní karta slouží jednotlivci, rodině a rodu. Kmeny mohou plnit hru pospolu, avšak každý člen se svou kartou, nic jako "karta kmene" neexistuje (z důvodu jiného složení skupiny by to nebylo fér). Všichni, kdo plní kartu musí být uvedeni na kartě před začátkem plnění. Všechny stanoviště musí rodiny a rody obejít v původním složení uvedeném na kartě a pospolu. Nemůže se stát, že jeden člen rodu jede pro razítko tam a druhý zas jinam.
 
Na herní kartě musí být razítka ze všech 5 míst, než přistoupíte k získání razítka stanoviště č. 6 - tedy kanceláře.
 
Hru plňte s čtyřnásobným zákonem ve vašem srdci. Soupeření a soutěžení je jistě na místě, pamatujte však, že hra je na vaší cti, má sloužit k hezkému zážitku a oslavení výročí. Je tak vyloučeno jakékoliv poničení schránek, či sabotáže, či jiné formy nepřátelství a znemožnění plnění hry dalším.
 
Kód k zámkům neměňte za žádných okolností, hru si chceme zahrát všichni.
 
Plnit 6. stanoviště můžete po 1.3.2022.
 
S jakýmkoliv problémem se obraťe na organizátory skrze již výše uvedený mail: soutez@woodcraft.cz

 
2. Náplň hry:
Cílem hry je obejít 5 míst, kde jsou umístěny razítka v dřevěných schránkách cca max. 1 metr nad zemí. Těmi místy je Plešivec, Bobří hrad, Malý Walden, Křemelná (Mount Seton) a tábořiště na Kosím potoce. Poté, co budete mít na herní kartě razítka z těchto pěti míst, můžete přistoupit k návštěvě 6. místa, kterým je kancelář LLM. Kancelář LLM navštěvujte pouze po domluvě na mailu: soutez@woodcraft.cz
 
 
3. Ceny:
Prvních deset účastníků hry, kteří dorazí s razítky do kanceláře obdrží speciální cenu. Každého, kdo dokončí hru, čeká odměna.
 
 
4. V případě, že něco nefunguje:
V případě, že na místě nebudete moci najít kešku, nebo bude zničená (tiskátko suché a došla náplň), tak se na místě určitě vyfoťte, a problém s místem konzultujte na emailu: soutez@woodcraft.cz
 
Každé místo má něco, dle čeho na fotce poznáme, že jste opravdu na daném místě. Plešivec má na svém vrchu trampskou budku, Bobří hrad je chata, Malý Walden je u vodní plochy, na vrcholu Mount Seton naleznete mohylu a na tábořišti u Kosího potoka se můžete vyfotit u dřevárky, nebo studny.
 
V případě ztráty karty nemůžeme sloužit, doporučujeme se tak vyfotit na každému stanovišti pro případné zpětné uznání na novou kartu.
 
5.Místa k plnění a jejich souřadnice na mapy.cz:
 
5.1 Plešivec
Souřadnice: 49.8111406N, 13.9889345E
 
foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
5.2 Bobří hrad
49.4573833N, 16.0510167E
 
foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.3 Tábořiště Malý Walden
49.4450500N, 16.0807167E
 
foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.4 Křemelná, Mount Seton
49.1222325N, 13.4478378E
 
foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.5 Tábořiště na Kosím potoce
49.8786817N, 12.8115442E
 
foto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6. Závěr
Závěrem chceme popřát mnoho zdaru a radosti při plnění hry. Znovu připomínáme, že kdyby se cokoliv dělo, tak nám pište. Chceme poděkovat všem za pomoc při přípravě této hry, zejména Mokroušovi (schránky), Vážce (námět a část grafiky) a Janče ( realizace námětu a část grafiky). Také děkujeme všem, na jejichž pozemcích můžeme hru hrát, jmenovitě: Tomáši Lunerovi a Jezerním lidem, Sagittě a Stopařům a Tokaheyovi jakožto správci luk LLM. Konání akce umožnil podnik Vojenské lesy a statky ČR, s. p. a Správa Národního parku Šumava, za  čož jim patří wašté a náš vděk.
 
Tento významný rok oslavme i přes pandemii pospolu!
Těšíme se na vás, s modrou oblohou,

Náčelnictvo LLM