Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Stopa Černého vlka 2009

(13.3. 2009 20:31)
Zpráva » Velké hry
Stopa ČV - pozvánka
Hau kóla!
Zveme všechny dětské kmeny na další ročník velké mezikmenové hry Stopa Černého vlka.
Tentokrát se koná v rámci velikonočního TaMaLo (táboření malé lóže) na Malém Waldenu v sobotu 11. 4. 2009.
Začátek hry: v 9 h, konec cca v 17 h, okolo poledne bude cca 1,5 h přestávka na oběd, hra bude probíhat v bezprostředním okolí tábora.
Abychom se na Vás, soutěžící mohli dobře nachystat, prosíme o sdělení alespoň orientačního počtů hráčů ve věkových kategoriích 7-9 let, 10-12 let a 13-15 let a orientační počet doprovodu (budou využiti jako rozhodčí nebo nepřátelé).
Pokud bude větší počet hráčů v kategorii 16-18 let, možná je necháme zúčastnit se hry ve zvláštní kategorii proti sobě. Závisí na počtu malých hráčů. Navíc budeme potřebovat v odpolední části pár starších (nad cca 16 let) jako nepřátele. A také několik dospěláků na úkoly během dne.

Letos je hra motivována mezikmenovými indiánskými válkami.
Hráči budou rozděleni do cca 5-7-členných družstev tak, aby v každém družstvu byly rovnoměrně zastoupeny všechny věkové kategorie (7-9, 10-12,13-15 let).
Každý hráč musí mít s sebou šátek, tužku a papír.
Velkou výhodou bude vlastní luk a šípy a souprava na rozdělávání ohně (křesáním/třením dřev) - na plnění úkolů k dispozici něco bude, ale s vlastníma to jde vždycky líp!
Můžete-li dovézt i vzduchovku, taky dobře, ať to na kontrolách odsýpá rychleji.

Přihlašujte se prosím v rámci přihlašovadla na TaMaLo.

Za organizační tým Kamila Lunerová, Marta Ryšavá (marta.rysava@volny.cz), Hela Nováčková, Pavel Šulák - Mango, kmeny Jezerné lidé a Wallowa-Stopaři.

Komentáře, diskuze

17.3. 2009 21:36
David
upozorňuji na chybu v měsíci , pokud stopa Černého vlka bude na TaMaLu je to 11.4.09 nikoliv 11.3.09 Díky David /Čovečové/
19.3. 2009 12:19
Kamila
Díky za upozornění, už jsem to opravila. Všem náčelníkům, kterým přišla minulý týden pozvánka rovněž se špatným datem, se tímto omlouvám a spoléhám na jejich nebetyčné IQ, že si datum konání akce uvedou do správných souvislostí.

Kolik je devět krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.