Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

TaMaLo

(23.5. 2018)
Stalo se » V LLM » Velké Hry
Stalo se » V LLM
Krátká vzpomínka na společné táboření dětských kmenů na Malém Waldenu. Letos se nám víkend prodloužil až do svátečního úterý, takže zážitků bylo opravdu spoustu.
 
Hned v sobotu ráno jsme bojovali proti Mattelu a jejich barbínám - zachraňovali jsme medvídky před zničením a utíkali před zkorumpovanými policisty.
 
foto   foto
 
Odpoledne bylo nakonec zkouškou odolnosti, bez úhony přežili jen nejsilnější bojovníci. V mezikmenovém klání zvítězil kmen Strážců údolí.
 
foto   foto
 
V neděli nás navštívily snad všechny nadpřirozené bytosti a strašidla z okolí. Důležité bylo získat od nich náležitosti k uvaření správného lektvaru, který zachrání posvátný strom.
 
foto   foto   foto
 
Nejeden se při plnění nadpřirozených přání zapotil, ale woodcrafteři se nevzdávají a povedlo se získat všechny ingredience k uvaření lektvaru.
 
foto
 
Strom opět ožil…
 
foto
 
Týmová práce byla příkladná a úspěšná. Nastal čas poměřit síly jednotlivců v uzlování a křesání
 
foto
 
Závěrečný večer jsme usedli ke sněmovnímu ohni. 
 
foto   foto   
 
Hned v začátku poměřila Velká lóže své uzlovací schopnosti. Absolutním vítězem vyřazovacího boje se stal Mokrouš.
 
foto   foto
 
O kulturní vložku se postaralo skvělé Trilobití trio.
 
foto
 
Sněm se díky vyhlašování víkendového zápolení, udílení orlích per a titulů lesní moudrosti protáhl až do večerních hodin.
 
foto
 
V úterý jsme poklidili na louce a začali se pomalu trousit k nádraží, tady nastalo malé napětí, jestli stihneme přípoj ve Žďáru, protože vlak ze Skleného měl Času Dost, nakonec to dobře dopadlo a dojeli jsme všichni bez úhony.
 
 
 
Karolína Dandová - Karča
autor fotografií: Martin Lehký - Marťa

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.