Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Tápající ohnivci

(13.3. 2005 17:35)

Liga lesní moudrosti je mezi ostatními dětskými organizacemi typická svým ohnivectvím. Typická, nikoli však výjimečná. Je to však zároveň instituce, kterou ne všichni umíme uchopit a někdy naříkáme na nedostatek informací, setkávání, vedení. Alespoň to občas slyším. Ohnivectví se vyvíjí, ale má některé pevné body.

Chtěl bych v tuto chvíli reagovat na ty ohnivce, kteří dosud tápou v tom, co mají ve kmeni jako ohnivci dělat a jak. Já sám se vždycky poučím od lidí okolo mně a navrhuji tedy všem takovým ohnivcům, aby neváhali a kontaktovali ohnivce jiné. Šli spolu do čajovny a probrali vše, v čem tápou. Zavolali ohnivci, kterého si vyberou podle osobního "zalíbení" a domluvili se na společném setkání. Nebo někam vyjeli. V přírodě se dobře rozmýšlí. Neváhejte!

Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.