Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Velké hry

Nechť Velké hry započnou

(25.3. 2018 15:31)
Zpráva » Velké hry
Mahykanova paliceJaro přichází a s ním další ročník Velkých her. Pro letošek mají Mahykanovu palici ve svém držení Bobři, ale zda si ji na konci roku ponechají nebo ji předají dál, je zatím jen ve hvězdách.
 
Po sněmu zástupců proběhla porada náčelníků kmenů a jiných nadšenců, ze které vzniklo pár úprav. Drobné změny zaznamenalo rozdávání šekenů, kde hry hodnocené na jednotlivce nebo dvojice mají větší význam než ty skupinové, nejsilnější bojovník ztratil trochu síly v hodnocení kmenů a každý kmen má zaručeno, že neodejde s prázdnou.
 
Jan Žižka na Staré PrazePři pohledu do zaplněných kalendářů dětských kmenů byl snížen počet her během roku s dohodou, že se budou v následujících letech střídat. Pro letošní rok si odpočine Lesní běh. Po proměně Velkých her na soutěž dětí byla z jejich hodnocení vypuštěna Tawiskara, která nadále pokračuje pod skvělým vedením Waštélaka.
 
Na jaké hry se tedy letos těšit?
 
Všechny změny, kompletní bodování a další informace lze nalézt v pravidlech. Články a průběžné bodování se budou i nadále objevovat na stránce www.woodcraft.cz/velkehry
 
Brzo na viděnou na Staré Praze

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.