Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Školení pro hospodáře Jak jste jistě zaregistrovali, v rámci Valné hromady proběhne

(17.10. 2007)

termín: 10.11. 2007

Školení pro hospodáře

Jak jste jistě zaregistrovali, v rámci Valné hromady proběhne letos mimo jiné i školení hospodářů. Bude zaměřeno zejména na praxi - jak účtovat v Pohodě - a také chceme poskytnout co největší prostor pro vaše dotazy a řešení problémů, na které jste při účtování narazili. Pokud máte možnost, určitě si vezměte notebook s nainstalovaným softwarem (alespoň start verzi), pro konzultace je vhodné mít s sebou data (možno i bez notebooku - např. na flashce) a příslušné podklady.

Pokud byste potřebovali získat znalosti o celém systému účetnictví, doporučuji vám účast na kurzu "Podvojné účetnictví od začátku", který pořádá Junák v termínu 9.-11.11.2007 v Praze. Cena max. 450,- Kč, v případě zájmu se mi ozvěte na mail marka@woodcraft.cz a já vám pošlu další informace.

Pro jistotu ještě připomínám, že je potřeba, abyste se na Valnou hromadu a školení přihlásili - více viz http://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zpravy&id=386. Pokud jste to ještě neučinili, tak urychleně doplňte.

Díky, s modrou oblohou

Markéta Řezáčová - Marka, hospodářka LLM

Markéta Řezáčová - Marka