Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Vážení náčelníci kmenů a

(4.12. 2017)

termín: 09.12. 2017

Vážení náčelníci kmenů a rodů,
 
možná si někdo z vás stihl přečíst v předvánočním shonu zprávy z ČRDM, které přeposílá Jitka. Vzhledem k tomu, že jedna z informací je ještě zajímavější než obvykle a je u ní potřeba koordinace kmenů a ústředí, dovolím si o ní informovat ještě jednou. 
 
Čeho se to týká?
·         Pokud vše dobře dopadne, bude možnost získat peníze na symbolické ocenění dobrovolnické práce vedoucích formou příspěvku na školení (dle vlastního výběru), příspěvku na vedoucího, který zaučuje jiné vedoucí, příspěvek na vedení oddílu (kmene). Týká se o nabídku pro roky 2018/2019. Žádost se podává formou předpřipravených šablon (pro lidi ze školství známý pojem). Příspěvek bychom žádali přes ústředí a potom podle vašich „objednávek“ přeposlali do kmenů.
 
Co pro to je potřeba udělat?
·         Ústředí musí vyplnit formulář. Abychom věděli, co máme vyplňovat, potřebujeme získat od vás informace, o co byste měli zájem a v jakém rozsahu.
·         Přečtěte si na odkazu https://sites.google.com/crdm.cz/sablonypronno v odstavci PŘIPRAVENÉ ŠABLONY PRO NNO informace, charakteristiku a podmínky jednotlivých šablon.
·         Vyplňte jednoduchou tabulku v příloze a pošlete ji na ustredi@woodcraft.cz nejpozději do 9. 12. 2017.
 
POKUD JSTE DOČETLI AŽ SEM A JEŠTĚ MÁTE NĚJAKÉ DOTAZY NEBO NEJASNOSTI,
VOLEJTE 775 775 375 (Eva)
 
Zdravím a nebojte se toho, teď stačí odhad a než napíši šablony, tak budeme ještě konzultovat. Pokud ale teď nic nepošleme, peníze by se na nás nemusely dostat.
Díky a s modrou oblohou,
Eva
 
 

Jitka Doležalová - Stařešina