Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Vážení náčelníci kmenů a rodů, za měsíc se

(2.2. 2017)

termín: 09.02. 2017

Vážení náčelníci kmenů a rodů,

za měsíc se rozjíždí další kolo náčelnických zkoušek a Čotokva Velké lóže (blíže viz http://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zpravy&id=1139&sid=). Termín pro přihlášení účastníků jsme posunuli na 8. 2. Studijní materiály a mnohé úkoly se plní prostřednictvím e-learningu na www.wuni.cz, e-learning byl již spuštěn a přihlášení účastníci se již pustili do plnění úkolů.

Počet přihlášených účastníků je na však hranici toho, abychom letošní náčelnické zkoušky vůbec uskutečnili, ačkoliv na podzimním Sněmu zástupců kmeny o pořádání NZ v letošním roce projevily zájem. Náčelník kmene je sice jen jeden, ale má-li kolem sebe kamarády, kteří jsou ochotni pomoci a ví, co a jak, je vedení kmene přece jen trochu jednodušší.
Vzhledem k letošnímu nižšímu zájmu o NZ se zdá, že nabídka převyšuje poptávku a tudíž pravděpodobně v příštím roce NZ pořádat nebudeme. Zvažte prosím, zdali na letošní náčelnické zkoušky nepřihlásíte ještě některé Vaše členy.

S modrou oblohou, Kamila Lunerová – Maqiyémi

Eva Weislová