Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Hau kola náčelníci a hospodáři,   protože

(31.3. 2015)

termín: 31.12. 2015

Hau kola náčelníci a hospodáři,
 
protože LLM je oficiálně již zapsaným spolkem podle nového občanského zákoníku a kmeny se tím staly oficiálně pobočnými spolky LLM, je potřeba opravit a zapsat všechny údaje o kmenech do spolkového rejstříku. Protože vás chceme ušetřit prokousáváním se touto administrativou, připravili jsme jednoduchý formulář, pomocí kterého my potom vše zařídíme a vyřídíme kumulovaně.
 
Přílohou tohoto dopisu je Formulář pro změny údajů pobočných spolků ve Spolkovém rejstříku. Během letošního roku budeme postupně měnit a doplňovat informace o pobočných spolcích (kmeny LLM) ve spolkovém rejstříku. V příštím roce, bude každá změna stát 1000,- Kč a tomu bychom se chtěli vyhnout.
 
 Náčelnictvo schválilo, že sjednotíme názvy kmenů a to:
Liga lesní moudrosti - kmen ……(název kmene) – je nutné dodržet i velikost písmen, tzn. všechna písmena malá, jen u názvu kmene, první písmeno velké.
Kdo tedy nemá název kmene v této formě, ať počítá se změnou. Zjistili jsme informace ohledně razítek, ty měnit  nemusíte. Důležitá jsou jen na pokladních dokladech a tam stačí, když informace, které na razítku chybí, dopíšete (jedná se například o název Liga lesní moudrosti apod.)
 
A teď k Formuláři:
V první části - Současný stav - napíšete informace tak, jak je máte a používáte. Zkontrolovat si data svého kmene můžete na tomto odkazu:
V druhé části - Vyplňte pouze požadované změny - napíšete opravdu jen ty informace, které chcete změnit -například jméno statutárního orgánu kmene nebo změnu sídla apod. Ostatní kolonky nevyplňujete.
 
Jestliže nejsou pro vás některé informace nesrozumitelné nebo jakkoliv jinak nejasné, prosím, neváhejte a napište do kanceláře na email:  ustredi@woodcraft.cz.
 
Počítejte s tím, že všechny změny, které se v rámci kmene stanou v uvedených údajích, je nutné nahlásit do kanceláře do 1 měsíce po provedené změně (změna statutára změna adresy, a pod).
 
Eva a Jitka

Jitka Doležalová - Stařešina