Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

KATALOG TÁBOŘIŠŤ   Na valné hromadě LLM v roce 2012

(15.1. 2013)
KATALOG TÁBOŘIŠŤ
 
Na valné hromadě LLM v roce 2012 proběhl první pokus udělat a zveřejnit seznam tábořišť, které jednotlivé kmeny používají. Záměrem této aktivity bylo dát k dispozici členům ligy přehled o dostupných tábořištích a usnadnit jim tak hledání nových míst na pořádání svých táboření, táborů a jiných akcí na neotřelých, ale prověřených místech.
 
Stále prosíme kmeny, stráže a všechny ostatní o pomoc s dalším rozšiřováním katalogu.
 
Prosíme o vyplnění (přepsání vzorového) sešitu ke každé své louce, kterou využíváte, vlastníte či pronajímáte. Po vyplnění prosím odešlete formulář na email: f.ch@centrum.cz.
 
Shromážděný materiál je zatím na webu vystaven v pracovní verzi a je přístupný až po přihlášení do registru OP, proto se nemusíte obávat zneužití informací veřejností. Pokud se však jedná o vaše kmenové, vlastní či tábořiště v dlouhodobém pronájmu, které naopak chcete propagovat a zveřejnit všem, napište to do mailu. Udělám katalogy dva jeden veřejný a druhý pouze pro členy LLM.
 
Za vaši pomoc Vám předem za náčelnictvo děkuje
 
 
Filip Chmel

Jitka Koutenská - Woapewin