Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Mimořádná dotace   Vzhledem k tomu, že se nám

(14.12. 2012)

termín: 31.12. 2012

Mimořádná dotace
 
Vzhledem k tomu, že se nám podařilo získat ještě teď ke konci roku dodatečné dotační prostředky na běžnou činnost, rozhodli jsme se kmenům nabídnout ještě možnost jednorázové dotace na provozní náklady nebo vybavení (i materiál). Maximální výše dotace je 3000,- Kč na kmen bez ohledu na počet členů. Je potřeba dodržet pravidlo, že dotace smí pokrýt maximálně 70% z nákladů, tj. pokud chcete získat celou výši dotace, musíte doložit doklady minimálně za 4286,- Kč.
 
Zamyslete se tedy, prosím, jestli máte v kmeni nějaké náklady, které platíte v tuto chvíli z vlastních zdrojů - provoz klubovny, cestovné náčelníka na VH nebo sněm (případně jiná "služební cesta"), materiál na činnost. Nebo pokud už teď víte, co by se vám hodilo koupit v příštím roce, zkuste to stihnout ještě letos a můžete na to získat mimořádnou dotaci.
 
Pokud o možnosti získat dotaci uvažujete, je potřeba, abyste do 21.12.2012 dodali (nejlépe mailem na ustredi@woodcraft.cz, nebo poštou na adresu LLM http://www.woodcraft.cz/index.php?right=kotaktyodkazy_kancelar&lan=cs) následující dokumenty:
  • formulář soupis dotace (pozor - mírně inovovaný - je přidaná kolonka pro datum a jméno zpracovatele),
  • naskenované doklady (prvotní = paragony, faktury atd. i druhotné = výdajové pokladní doklady či výpis z účtu).
Jistě není náhodou, že datum potřebné pro odevzdání dokladů se shoduje s předpovídaným koncem světa. Zamyslete se - nebude se přeci jen hodit nějaký ten stan, vařič, balená voda nebo konzervy (ty prosím do dotace nedávejte!!!) :-)
 
Markéta Řezáčová - Marka, hospodářka LLM

Markéta Řezáčová - Marka