Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Požadavky na dotace na rok 2010 Vzhledem k tomu, že jsem nestihla rozeslat

(26.10. 2009)

termín: 31.10. 2009

Požadavky na dotace na rok 2010
Vzhledem k tomu, že jsem nestihla rozeslat informace dřív, posunuji termín odevzdání formulářů od kmenů na ústředí do 28. 10. 2009 (na Valné hromadě jsem hlásila termín 25. 10. 2009). Formuláře jsou stejné jako loni, takže ti, kdo psali požadavky již v loňském roce, mohou vycházet z nich. Pokud to nestihnete vyplnit, pošlete mi aspoň zprávu, zda o dotace na příští rok stojíte či nikoliv.
Kmeny, které chtějí získat zvláštní dotaci na nějakou akci, kterou budou příští rok pořádat (v letošním roce to je např. Bobří hrad, Kiwendotha, Lesní běh atd.), nechť mi pošlou stručný popis akce a rozpočet - buď zvlášť, nebo upozorněte, že je to zahrnuto ve výše uvedených formulářích.
Stejně tak je nutné, aby poslali projekt a rozpočet kmeny, které chtějí žádat o dotaci v Programu 2 - Podpora vybraných forem práce s neorganizovanými dětmi a mládeží.
Omlouvám se za pozdní informace.

Marka - Markéta Řezáčová

Markéta Řezáčová - Marka