Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Pro členy LLM » Hospodářům

Další informace k žádostem o dotace na rok 2009 Připravili jsme pro vás

(1.10. 2008)

termín: 31.10. 2008

Další informace k žádostem o dotace na rok 2009

Připravili jsme pro vás dokumenty, které by vám mohly pomoct při sepisování žádostí o dotace na rok 2009. Wordovský dotazník je podklad pro sepisování miniprojektíku (když nebudete psát žádné slohové cvičení, pošlete aspoň vyplněný tento dotazník). Tabulky v excelu jsou pro sestavení dílčích rozpočtů k jednotlivým typům akcí a činností (většiny kmenů se budou týkat pouze tabulky na 1.listu - Program 1).
Údaje z pomocných tabulek je potřeba sečíst a přepsat do oficiálního formuláře MŠMT, který jsme taky trochu přizpůsobili, aby se vám lépe vyplňoval (je potřeba vyplnit žlutá políčka, ostatní se doplní automaticky).
Na sněmu proběhlo první miniškoleníčko k tématu pro přítomné zájemce. Ráda bych uskutečnila ještě alespoň jedno podobné v Praze. Navrhuji neděli 5.10. nebo 12.10. v kanceláři LLM. Pokud byste se chtěli zúčastnit, napište na můj mail marka@woodcraft.cz - který den a v kolik hodin. Školení se uskuteční, když bude aspoň 5 zájemců na jeden termín (dám vám vědět opět mailem).
Na závěr ještě jedno upozornění - MŠMT kromě jiného změnilo i věkové omezení pro použití dotací. Od příštího roku se dotace mohou čerpat pouze pro děti a mládež od 6 do 26 let.

Marka

Markéta Řezáčová - Marka