Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
6 (maximum: 20)6 / 20
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

TenSingový víkend SE NEKONÁ

(aktualizováno 1.4. 2014)
Zpráva » Pozvánka
Logo OPVK
 
 
VÍKENDOVÁ AKCE BYLA PRO MALÝ ZÁJEM ZRUŠENA!!!!
 
O víkendu 4. – 6. 4. 2014 měla woodcrafterská mládež jedinečnou příležitost zúčastnit se „TenSingového víkendu Variety“.
 
TenSing je zkratka pro „teenagers singing“ neboli „zpívání náctiletých“, tedy trochu jiná volnočasová aktivita, než jako děláme v LLM, ale taky dobrá :-). Hlavní náplní je hudba, zpěv, tanec, divadlo (více viz např.
foto
http://usti.tensing.cz/home%20page.html).
 
Hlavním mnohaletým propagátorem TenSingu u nás je YMCA (www.ymca.cz) a přátelé z YMCA nám nabídli uspořádání ukázkového víkendu také pro nás.
 
Víkend byl plánován na  4. – 6. 4. 2014 v ZŠ Tuchlovice a byl určen zejména klukům a holkám ve věku cca 12 až 19 let (horní hranice = studenti SŠ), ale mohou přijet i zájemci, kteří se do těchto mantinelů nevejdou.
 
Cena: Zdarma! Ubytování, strava i program budou hrazeny z projektu OPVK – to bohužel platí pouze pro účastníky dané věkové kategorie, kteří nenavštěvují školu v Praze. Ti méně šťastní, kteří studují v matičce Praze, budou asi muset platit nějaký provozní poplatek (bude upřesněno dle počtu účastníků)
 
Hlavní náplní víkendu bude sezpívání nějakých populárních songů, které znáte z rádia (od skupin Kryštof, Chinaski, Queen, Moravanka..., to se ještě uvidí) a to buď s živou hudební skupinou (přímo Krajčo to ale asi nebude....) anebo s reprodukovaným doprovodem – takové maxikaraoke pod odborným vedením.
 
Dále se pak v rámci menších skupin budete moci zapojit do dalších aktivit (tanec, divadlo, minisbor... to bude ještě upřesněno).
 
Čas se najde i pro zábavný program plný her, zábavy a talentové show. Kromě toho budou připravená také zajímavá zamyšlení na témata, která někdy trápila nebo zajímala každého z nás.
 
Víkend proběhne v rámci spolupráce v projektu OPVK.
 
Informace pro náčelníky kmenů/rodiče: Děvčata z YMCA, která budou za děti přes víkend zodpovídat, si děcka převezmou/předají až v Tuchlovicích, není organizovaná hromadná doprava do/z Tuchlovic. Je tedy potřeba účastníky do Tuchlovic buď dovézt některým z rodičů nebo je poslat pod vedením nějakého staršího (více než 18letého) zodpovídajícího člověka, který se víkendu také bude účastnit.
 
Chcete být aspoň na víkend Minisuperstar? Přijeďte v dubnu do Tuchlovic!
Kamila Lunerová – Maqiyémi (kamila(tečka)lunerova(zavináč)volny(tečka)cz)
 
 
Přílohy:
Pozvánka na Variety: POZVANKA_NA_VARIETY (220 kB, pdf)
Přihláška na Variety: PRIHLASKA_na_Variety (191 kB, docx)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Kačka Bejčková1
Eliška Marečková1
Anička Beníšková1
Dominika Šťastná1
Básník a Barča2
celkem:6 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: