Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
33
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Bílá stopa Beskyd

(1.2. 2013 11:17)
Zpráva » Pozvánka

Vyzkoušeli jste někdy vydat se na běžkách po hřebenech a úbočích hor a vše potřebné si nést na zádech? Víte, v kterých horách můžete při troše štěstí protnout stopní dráhu nejen jelena, ale i rysa nebo smečky vlků ? Máte rádi jiskřivá zimní rána, když po dlouhé noci zamžouráte ze spacáku a někdo z kamarádů už rozdělal oheň ? Víte co vzít na sebe a co s sebou, aby TO nebyla nelidská dřina či naopak boj o holé přežití ? Máte čas o posledním únorovém víkendu? Máte už orlí pero za táboření s lyžemi ? Pokud chcete příště odpovědět na všechny otázky hrdé ANO, pak neváhejte a zamiřte k nám na východ.

Akce je určena pro členy Velké lóže (mladší 18 let pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce), pro které není jízda na běžkách ani zimní táboření problém, byť to třeba ještě nezkoušeli zkombinovat. Ideální počet účastníků by byl do 12, maximální pak 20. V případě velkého počtu lidí zřejmě  dojde ke změně trasy. Akce JE fyzicky náročná.

Start – sobota 23.2. 2013 ráno (mezi 7 a 9.hodinou – dle počasí) z vrcholu Lysé hory (1324 m n.m.). Kdo má obavy, že by nestihnul časně ranní výšlap na vrchol s lyžemi na ramenou, může od pátečního podvečera (cca 18 hod.) využít azylu na terénní stanici Správy CHKO Beskydy v býv.lovecké chatě Gabrielka (49°32'46.470"N, 18°26'16.097"E) – k přístupu využijte červenou značku z Ostravice – je dobře patrná i potmě a vyšlapaná.

Akci zahájíme velkolepým sjezdem po upravené trase na  Visalaje (10km) – v optimálním případě i s úvodním divadlem – východ Slunce nad Tatrami - kdo neviděl neuvěří. Následuje putování po hřebenech Moravskoslezských Beskyd (Bílý kříž – Bumbálka) a Vsetínských vrchů z velké části v upravených či vyšlapaných stopách. Cílovou stanicí bude nějaká vlaková zastávka – která, to domluvíme cestou.  V sobotu počítáme se zastávkou na polévku v nějaké chatě. V sobotu pak následuje táboření, či spíš bivak venku – pokud to bude jen trochu možné tak s ohněm.

Přihlašujte se prostřednictvím přihlašovadla a případné dotazy prosím pište ve formě komentářů pod tuto pozvánku , ať se případně poučí i ostatní.  Případné doplňující informace zašlu e-mailem přihlášeným zájemcům.

S modrou zimní oblohou

Jiří Lehký - Hočhóka (stojivkruhu(zavináč)seznam(tečka)cz)
tel. 725 044 047

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Iva Babačová1
aja1
Tomáš Lümel-Toby1
celkem:3 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: