Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
13 (maximum: 20)13 / 20
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Náčelnické zkoušky a Čotokva Velké lóže

(aktualizováno 3.3. 2013)
Zpráva » Náčelnické zkoušky - akce
Velevážení zájemci o Čotokvu Vele lóže a Náčelnické zkoušky,
 
jsem potěšen, že i v roce 2013 Vám za náčelnictvo LLM můžeme nabídnout konání vzdělávací akce s možností získání akreditace hlavního vedoucího tábora uznávané i MŠMT.
 
V letošním roce bude celá akce rozdělená do několika dílčích úkolů:
 
1) Absolvování teoretické části formou e-learningu. Tzn. domácí studium výukových textů a plnění různých zajímavých úkolů zpřístupněných přes internet. Tématické studijní okruhy budou Woodcraft, Vedení kmene (pedagogika, psychologie), LLM a kmenové zřízení, Organizace táboření, Právní odpovědnost – trestně právní, občansko právní, Právní subjektivita a hospodaření, Environmentální výchova a přírodověda. Tato část byla právě spuštěna. Budete-li se chtít účastnit, krom přihlášení zde na webu si pro urychlení vašeho přístupu napište o přístupové údaje rovnou Woapewin a Čeyanale na e-mail: info@wuni.cz.
 
2) Vyhodnocení části zadání e-lerningu, setkání s lektory a účastníky, praktické nácviky různých aktivit zábavnou formou, které by správný náčelník měl mít v malíku, proběhne na faře v Michalových Horách 5.4.-7.4.2013. Cena za celý víkend bude 500 Kč/osobu, členům LLM bude navíc proplacena doprava.
 
3) Pro seznámení, přičichnutí, načerpání inspirace, poznání woodkrafterů a pomocí s organizací ligových akci bude nutné se zúčastnit alespoň jedné z níže jmenovaných akcí a splnit drobný zadaný úkol v ideálním případě se i zapojit do pomoci na místě samém či dokonce při přípravě akce. Po vybrání akce, které se chcete zůčastnit, předem kontaktujte prosím Máju (maja.ziza@volny.cz). S ní domluvíte konkrétní zapojení a úkoly vztahující se na vámi vybranou akci.
 
Seznam povinně volitelných akcí: 
Jarní zážitkové setkání, TaMaLo, Nejkrásnější sbírka Žďárské vrchy nebo České středohoří, Stopa Černého vlka, Brigáda na Kosím potoce, Ligové táboření - Kosí potok, Ohnivecká čotokva, Tawiskara + SRK, Kiwendotha, Ohnivecké setkání. Jmenované akce jsou inzerovány v kalendáriu na http://www.woodcraft.cz
 
4) Nezbytnou součástí pro získání náčelnických zkoušek je potvrzení o absolvování kurzu první pomoci, který letos nebude součástí praktického víkendu a bude si ho muset každý obstarat sám.
 
Pro splnění Čotokvy Velké lóže a získání glejtu je nutné splnit body 1-3 do konce listopadu roku 2013.
 
Pro splnění Náčelnických zkoušek pro náčelníky kmenů a pro akreditaci hlavního vedoucího tábora MŠMT je nutné splnit či doložit splnění všech čtyř bodů do konce listopadu roku 2013. (Splnění podmínek náčelnických zkoušek doporučujeme všem, kteří ve kmenech s dětmi pracují, vedou schůzky, pořádají víkendové akce apod.)
 
Přihlašujte se prosím pomocí přihlašovadla nejpozději do 13.3.2013, chcete-li mít však dostatek času na přípravu na praktický víkend, rozhodně neotálejte.
 
Náčelnictvo a lektoři se už nyní těší na vaší účast. Upozorňujeme na nebezpečí spousty nových zážitků a legrace.
Doplňující informace se budou později objevovat na stránkách LLM.
 
Za přípravný tým tím zdraví Filipus Humulus

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Věra Omeletka Němcová1
Martin Indi Čapek1
Strážci pokladů - kluci2
Karol1
Unčida1
Culda (Eva Pavelková)1
KLUKSAM1V nejhorším případě přijedu až v So. odpoledne.
Honza (Fox)1
Kruh - holky4
celkem:13 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: