Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
1212
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Speciální hudební Čotokva

(aktualizováno 17.9. 2009)
Zpráva » Pozvánka
Zdravím všechny milovníky hudby i ty, kteří si rádi vyzkouší a dozví o hudbě něco nového.

Ráda bych na podzim tohoto roku uskutečnila speciální hudební čotokvu pro všechny milovníky hudby od 15 let. Celá koncepce by měla být zaměřena především na prožitek z hudby a aktivity, které se dají využít při práci s dětmi v kmenech, rodech či jen tak doma pro potěšení.

Akce by se měla uskutečnit v prvním říjnovém víkendu (tj. 2.–4.10.2009) v ZŠ Tuchlovice (u Kladna), kde bude probíhat celovíkendový program zaměřený především na praktické věci z tohoto oboru.

A na co se můžete těšit? Vyzkoušíme si společně hudebně pohybové aktivity spojené se zpíváním, hraním na různé hudební nástroje, zabrousíme i do techniky taktování, povíme si (i vyzkoušíme) něco o využití různých hudebních nástrojů k doprovodu zpěvu ve kmeni a těšit se můžete i na další hudební radovánky.

Prosím případné zájemce, aby se zapisovali do přihlašovala nejpozději do 25.9.2009 a do poznámky uvedli, na jaký hudební nástroj hrají. Pokud na žádný, nic se neděje, rozhodně to není podmínkou. V případě jakéhokoliv dotazu se obracejte na Marii Nedvědovou – Máju (kontakt níž).


Bližší informace k akci

Doprava

bus - z Prahy Hradčanské, či Zličína do zastávky Tuchlovice
vlak – trať 120, nádraží Stochov + 2,5 km pěšky (pokud mi dáte včas vědět, přijedu pro vás na nádraží)

Cesta do školy

Většina z vás již ve škole byla při příležitosti konání woodcrafterského plesu. Pro ty, co neví, kudy kam, je nejjednodušší cesta z autobusové zastávky (náměstí) podél hlavní silnice (ul. Karlovarská) nahoru kolem kostela. Poté se vydáte doprava poslední ulicí ve vesnici (ul. Školní, přímo u cedule označující konec vesnice Tuchlovice) a asi po 300 m uvidíte barevnou pavilonovou školu s krytým bazénem. V případě jakéhokoli problému mi volejte.

Ubytování

Spát a bydlet budeme ve třídě Základní školy Tuchlovice. Proto si nezapomeňte spacáky a karimatky, protože na židlích se spí celkem špatně :-) Škola bude v pátek přístupná od 18 h a celý program vypukne v 19 h. Kdo byste to do 19 h nestíhali, tak mi, prosím, dejte vědět dopředu (na mail či telefon). Oficiálně bude akce končit v neděli v 10 h (aby se človíkové ze vzdálených koutů republiky dostali rozumně domů). Kdo bude mít zájem, může zůstat i déle na objevování krás zdejšího okolí :-).

Stravování

Strava bude napůl vlastní a napůl společná. Páteční večeři, sobotní i nedělní snídani si každý zajišťuje sám. Společný bude teplý sobotní oběd a večeře. V obci máme samozřejmě i obchody s potravinami, takže není problém si snídani koupit až ráno (v sobotu i v neděli :-)). Po celou dobu bude k dispozici ve škole rychlovarná konvice. Proto si nezapomeňte hrnečky a čaje (případně kávu či jiné ingredience).

Cena

Za celý víkend to činí 100 Kč (40 Kč za ubytování, 60 Kč za jídlo).

Co s sebou

Spacák, karimatka, přezůvky, miska, lžíce, hrneček, jakýkoliv hudební nástroj, dobrou náladu a úsměv na tváři :-).

Důležité!!!

V životě není nic zcela zadarmo, proto ani absolvování hudební čotokvy nebude úplně zadarmo :-). Proto si každý připravte na 5 – 10 minut nějaké povídání, zpívání, hraní či jinou hudební krátkou aktivitu, kterou byste mohli obohatit ostatní :-).


Už se na všechny moc těším!
Marie Nedvědová - Mája (maja(tečka)ziza(zavináč)volny(tečka)cz)
tel: 605 275 021

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Helča1nehraju na nic ani nic podobnýho neumim :)
Ileyawin1klavír
Tereza Němcová1Na nic nehraji...
Týna1trošičiličku umim na flétnu
Chlup1neumim hrát na basovou kytaru, ale přivezu ji
Martin a Hawiapa2Martin: Perkusní nástroje, bicí
kata1
Yutokečawin1kytara
Olowanteča1Silně amatérsky ovládám akordeon, kytaru a klavír.
Wakišaka1kytara
Mokrouš - Jan Merhaut1kytara, flétna a trošku foukací harmonika
celkem:12 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: