Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Čotokva Malé lóže

(aktualizováno 24.5. 2009)
Zpráva » Informace
Zpráva » Pozvánka
---
Ještě jsou volná místa, neváhejte a přihlašujte se! Kdo informace o Čotokvě ML přehlédl, ať rychle čte a přihlašuje se. Těšíme se na vás.
Za organizátorský tým:

Jan Klement - Čiko, hopeciko@seznam.cz
---
 


Zveme všechny náčelníky rodů, adepty na tuto funkci, ale i další členy ve věku cca 14 až 17 let, kteří mají zájem se nejen něco nového naučit, ale hlavně strávit hezký týden v horách v dobré partě a navázat nová přátelství, na Čotokvu pro náčelníky rodů ML .

Základní informace:

Termín

22. až 30. srpna 2009

Zaměření

pobyt v přírodě, „primitivní táboření“, práce s rodem, vedení schůzek a akcí rodu, základní woodcraf-terské znalosti a dovednosti, hry a soutěže (teorie a praxe).

Místo

První půlka týdne – putování po horách (moravsko–slovenské pomezí); druhá půlka týdne – v horském srubu.

Určeno

Přednostně pro náčelníky rodů ML i VL či adepty na tuto funkci ve věku cca 14 až 17 let. Pokud nebude příliš plno, můžeme vzít i ostatní zkušené členy v tomto věku, případně i trochu starší jedince (mladší ne; 14 let je mi-nimum!) nebo nečleny LLM. V každém případě však účastníci musí ovládat alespoň naprosté základy táboření a kmenových znalostí. Znalosti v rozsahu minimálně zasvěcovací stezky předpokládáme a nehodláme je znovu přednášet. Účastníky budou přihlašovat náčelníci jejich kmenů. Přihlášené účastníky potom sami zkontaktujeme

Lektoři a pomocníci

Akci povede Čiko s pomocí Máji a Čiksiky. Pár dalších pomocníků (nad 18 let) a lektorů uvítáme!

za přípravný tým

Čiko (hopeciko[zavinac]seznam[tecka]cz)
Mája (maja.ziza[zavinac]volny[tecka]cz)
a
Jiří Macek - Čiksika (macek(zavináč)gwcheb(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

2.6. 2009 22:19
stoupa
ahoj dá se ještě někdo přihlásit?pokud ano tak prosím kde.
dík
9.6. 2009 17:01
Nšo-či
Zdravím všechny příznivce Woodcraftu. Pravidelně sleduju váš časopis Bizoní vítr a moc se mi líbí vaše zážitky a ftipné líčení. U sochy Radegasta jsem byla se školou a moc se mi tam líbilo. Jsem hrdá na to , že jsem stála na místě kde stáli členové Woodcraftu.

Kolik je čtyři plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.