Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
1919
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

První ligový turnaj v shiny

(26.1. 2007 10:07)

Jde o první iniciativu tohoto druhu a my doufáme, že ji využije co nejvíce kmenů, stráží, přátel Ligy a všech, kteří by rádi změřili své síly s ostatními a hlavně si dobře zahráli.

Proto Vás všechny srdečně zveme a těšíme se, až se s Vámi budeme moci utkat ;o) No a kdo ví, když bude zájem z více kmenů, třeba se takhle neutkáme naposledy ;o)

Kde:

V Tuchlovicích ( nedaleko Kladna ).

Kdy:

V sobotu 24.2.2007
(v den kdy se večer v Tuchlovicích koná i Woodcrafterský ples)

A jak bude probíhat:

Prezentace proběhne od 9:00 h v Základní škole Tuchlevice.

V 10:00 h by měl být vysvětlen systém turnaje a upřesněna pravidla. No, a pak už se bude jen hrát a hrát až do úplného vítězství jednoho z teamů.

Upřednostňovali bychom systém hry „každý s každým“, ale nevíme, kolik teamů se nakonec sjede, takže se raději dohodneme až na místě.

Hrát se bude v pětičlenných teamech ( klidně může být i několik teamů z jednoho kmene, či team sestavený z „výběru světa“ ). Budeme hrát tenisovým míčkem, na trojnohové brány a samozřejmostí je, že ke hře bude povoleno používat jen dřevěných shinyovek ( žádné hokejky ). Hřiště bude travnaté, či asfaltové, což upřesní pořadatelé až na místě podle počasí a podle jejich aktuálních možností.

Zabezpečení turnaje:

Pokud jste třeba z větší dálky, či se Vám prostě po ránu nechce brzo vstávat, můžete po dohodě přespat již z pátku na sobotu v naší klubovně. Ze soboty na neděli je pak možné i bez předchozí dohody přespat v Základní škole v Tuchlovicích ( samozřejmě karimatku a spacák s sebou ).

Pro všechny, kdo zrovna nebudou hrát, či fandit, je k dispozici veškerý „doprovodný“ program, který bude probíhat před plesem ( viz. Pozvánka na Ples LLM v Tuchlovicích).

A kdo se bude chtít po turnaji zúčastnit i samotného plesu, nemusí mít strach, že bude na plese upocený a pro ostudu. Stačí jen vzít si s sebou plavky, mýdlo a ručník, neb večer před plesem je zamluven v Tuchlovicích bazén, kde se budete moci umýt, vykoupat a protáhnout si znavené údy ;o)

Samozřejmostí je také čaj, který bude k dispozici pro všechny hráče i fanoušky, maskoty, šamany a kouzelníky… ;o) během celé hry.

Těšíme se na Vaši účast. A pokud Vás napadají ještě nějaké dotazy, které jsem zde nezodpověděl, neváhejte se nás zeptat a rádi Vám je zodpovíme :o)

Kontakty pro Vaše dotazy:

Hlad – dajda.hlad@centrum.cz; Tel. 607 978 677
Mája - maja.ziza@volny.cz; Tel. 605 275 021

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Itawa,Tibor,Netopýr,Jáchym(?)4Zatztím neúplná skupina
Wasupi5Walden
hasic10mozna postavime i muzstvo B z deti, kdyz budou mit s kym krat......
celkem:19 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: