Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
0
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Jerzyho memoriál 2006

(12.10. 2006 19:33)

Horolezce Reinholda Messnera zná prakticky každý. Kdo však dnes ví, že Jerzy Kukuczka (*1948 + 1989) byl druhým mužem světa, zdolal všech 14 osmitisícovek. V duchu cimrmannovských tradic, aby jméno "toho kdo byl druhý" nebylo zapomenuto, jsme po něm nazvali naši 24-hodinovou orientačně-vytrvalostní akci.

doprovodný obrázek

Přijměte proto pozvání na moravsko-slovenské pomezí - do kraje vlků, jedlobukových lesů, cinkajících stád, strmých hor a hlubokých údolí. Osmitisícovky vás sice nečekají, ale i tak je v Javorníkách dost kopců a vy budete mít jedinečnou příležitost ověřit si hranice vašich fyzických i psychických možností.

Akce je určena smíšeným trojicím milovníků dlouhých pochodů, bahnitých stezek, nočního tápání v lesích, prvního sněhu. Zoufalci, kteří nebudou moci sehnat třetího se mohou pokusit sestavit tým na místě. Každý tým si zvolí název, pod kterým se hry zúčastní. Minimální věk startujících je 15 let.

IV. ročník memoriálu, který se koná jen ob-rok, bude zahájen v pátek 3.11.2006 v 19.45 hod na vlakovém nádražíčku ve Velkých Karlovicích ( trať č. 282 ze Vsetína; autobus stojí 100m odsud). Zde dostanete další pokyny ke hře.

Jednotlivci potřebují - občanský průkaz nebo pas (pohyb po státní hranicí i za ní), výstroj a výzbroj na dva dny (a noci !) v listopadových horách a solidní baterku.
Tým - mapu KČT č. 95 "Javorníky -západ"a mobilní telefon schopný poslat 15 SMS.

Startovné týmu přihlášeného do půlnoci 31.10. činí 100,-Kč; Později a na místě přihlášení to mají za 200,-Kč. Na základně Vás v sobotu večer bude čekat kotel kyselice + čaj (do vlastních nádob). Můžete se také těšit na nocleh v suchu (a možná i teple), nejúspěšnější pak na drobnou pozornost.

Doporučujeme busolu, termosku s čajem, čokoládu a další prostředky proti únavě, bloudění a trudomyslnosti. Přístroje GPS ale nechte doma :-) .

Přihlášky (složení a název týmu, kontakt) dotazy apod. prosím směřujte na adresu: kmen OKWAHO, Zámecká 98, 753 01 Hranice nebo ímejl : montyho@email.cz; přes den můžete zkusit i telefon 721 678 299 (stačí SMS).

LHAGAYELO ! (bohové zvítězí)

Jiří Lehký - Hočhóka (montyho(zavináč)email(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
Doposud se nikdo nepřihlásil.

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: