Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
44
Seznam účastníků
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Vlněná čotokva

(5.2. 2006 18:45)

Chtěli byste sobě nebo svým blízkým něco hezkého uplést či uháčkovat, ale nevíte, jak na to? Jste zruční pletaři a pletařky a rádi byste si vyměnili své zkušenosti či získali nové nápady a inspiraci? Chtěli byste se seznámit i s méně obvyklými technikami práce s vlnou a přízí?

Pak je tu právě pro vás
Vlněná čotokva

Kdypak to bude? 11.-12. března 2006 (vždy od 9,00 hodin).

Kdepak to bude? Ve školní družině ZŠ Na Dlouhém lánu 555, P - 6. (Ze stanice metra Dejvická pojedete tramvajemi č. 2, 20, 26 do zastávky Sídliště Červený vrch, sejdete dolů za Delvitu až ke škole, tu obejdete zprava a uvidíte malý domek - TO JE ONO!)

Co budete potřebovat? Pomůcky a materiál na výrobu vašich dárečků (vlnu, bavlnky, jehlice, háček, jehlu, nůžky apod. - pokud si nevíte rady např. s výběrem vlny či jehlic, určitě bude možnost zapůjčení, pokud naopak máte doma přebytky materiálu a nevíte co s ním, rádi ho využijeme), bačkory, jídlo a pití, hrneček (je možno používat místní varnou konvici), oblíbenou hudbu, věci na spaní (pokud bydlíte daleko, je možné přespat v nedaleké waldenské klubovně).

Jupí, soutěž - v sobotu navečer proběhne soutěž o nejlepší "rychlé slané občerstvení". Těšíme se na vaše dobrůtky - MŇAM!

Přihlaste se prosím - napište nám do poznámky, jestli se chystáte přijít, ať už jako účastníci nebo jako lektoři a učitelé. Za obojí budeme moc rádi.

Už se na vás moc těšíme. Vaše

Wičanhpi opletená a Štíťa popletená
Jana Vávrová - Šťíťa (rybicek(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Sokol1
Žížala1
Trnka1mohu lektořit, pletu, háčkuji, karetkuji atd.
Mary1Mary za Naděje
celkem:4 

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: