Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Táboření LLM 2020 a 30. výroční sněm LLM

(aktualizováno 9.4. 2020)
Zpráva » Informace
Bratři a sestry,
 
na posledním náčelnictvu, které bylo poprvé čistě on-line, proběhla dlouhá a vážná diskuse, jak se má v současné situaci Liga lesní moudrosti chovat. Probírali jsme co nejrealističtěji neveselé vyhlídky naší běžné činnosti v blízké i vzdálenější budoucnosti a rozvažovali, co můžeme čekat. Každé z následujících slov je jak těžký balvan. Doufám ale, že u vás najdou porozumění, že z nich nebude hradba, ale cesta.
 
Vzhledem k situaci, kdy termín otevření škol není jistý, nemůžeme čekat ani brzké povolení akcí pro větší počet osob. Proto nebude Liga lesní moudrosti pořádat žádné akce avizované v kalendáriu nejméně do června.
 
I přes vyjádření Romana Prymuly, že dětské tábory by mohly být v létě povoleny, zřejmě půjde o tábory s menším počtem účastníků. Proto jsme se rozhodli, že nebudeme organizovat letošní táboření LLM na Kosím potoce.
 
Jsme přesvědčeni, že i když je táboření až za čtyři měsíce, situace ještě nebude tak dobrá, abychom byli ochotni nést zodpovědnost za případnou epidemii takto vysoce infekčním virem. Udržení současných zvýšených nároků na hygienu pro nás není v rámci táboření proveditelné a táboření tak velkého počtu lidí na jednom místě by byl nezodpovědný hazard.
 
Ze stejného důvodu si neumíme představit bezpečné pořádání výročního sněmu Ligy lesní moudrosti. Proto rušíme termín konání 30. sněmu LLM 25. 7. 2020. Jeho úplné zrušení, nebo jen případné posunutí budeme vyhodnocovat dle aktuální situace a oznámíme ho s dostatečným předstihem.
 
Děkujeme za pochopení. Pokud by se situace radikálně změnila, budeme Vás informovat. Věříme, že se situace zlepší dostatečně natolik, abychom se mohli setkat alespoň na menších akcích. Předpokládáme, že budeme moci otevřít louky Kosího potoka menším skupinám a samostatným kmenům.
 
S modrou oblohou
 
Tomáš Sadílek - Chlup a Tibor Parák - Wičákha
 
foto
 
Zdroj foto: Archiv LLM
Tomáš Sadílek - Chlup a Tibor Parák - Wičákha (chlupxxl(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.