Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Přihlašovadlo
0
Odhlášení z akce
Vaše ID:*

Vaše heslo:*
(ID i heslo Vám přišlo emailovou zprávou)
* povinné

Lovecké chaty v Jeseníkách na sněžnicích pro +15

(13.2. 2018 17:27)
Zpráva » Pozvánka
Jedná se o "jednoduchou" akci, která by měla být jakousi ochutnávkou pohybu na sněžnicích a spaní venku na sněhu. Je koncipována spíše pro začátečníky, než zkušené horaly, ale vzhledem k její délce a místech, kde bysme se měli pohybovat, tak se dá využít třeba i k otestování vlastnoručně vyrobených sněžnic a vybavení do sněhu.
 
 
Představa o akci je takováto:
Sraz je v pátek odpoledne (který vlak bych upřesnil) ve vlakové stanici Potůčník. Přes kopec přejdeme do Pustých Žibřidovic, při čemž si nezkušení můžou poprvé zkusit pohyb na sněžnicích do chalupy Radima Hladkého, kamaráda, kde se dá přespat buď u něj, nebo pro ty, kteří už chtějí testovat svoje horské schopnosti a vybavení ve stanu na zahradě. 
 
Druhý den ráno po brzké snídani se schází na vlak do stanice Jindřichov na Moravě odkud se vlakem přesuneme na Ramzovou. Z ní se vychází po zimní červené na Smrk a pak na Jeřábčí chatu. Od té je domluvený klíč, takže kdo se bál spaní na sněhu, může "ustoupit" do chaty, která je stará dřevařská pro pracovníka v lese s koněm. Minulý rok jsme ji v -28 dokázali vytopit na příjemných 15... Jsou tam i nějaké valníky, ale jinak není v příliš malebném stavu, jako většina chat.
 
V neděli se plánuje výšlap podle aktuálního stavu, který skončí někde na vlaku do Prahy. To je spíše na domluvě.
 
 
Na kolik peněz to vyjde?
  • Cena samotné akce, bez vlaků a jídla na cestu vychází na nějakých 250,- na jednoho (ubytování a večeře první den, půjčení Jeřábčí chaty).
  • Kdo nemá vlastní sněžnice, měla by být možnost zapůjčení. Zapůjčení setu sněžnic, hůlek a návleků vychází na 120,-/ den, takže na celou akci (půl den, den, půl den) 240,-.
 
 
Pokud se plánujete zúčastnit, využijte prosím přihlašovadlo, abych vám mohl upřesnit, kterým vlakem bychom odjížděli a mohli bychom spolu být v kontaktu. Pokud byste měli zájem o zapůjčení sněžnic, kontaktujte mě přes e-mail. Neváhejte se na mě obrátit s jakýmikoliv dotazy.
 
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.
Doposud se nikdo nepřihlásil.

Přihlášení na akci

Celé jméno + přezdívka: *
Email: *
Upozornit na emailu:
(více adres oddělte čárkou)
Telefon:

Hlásíte se jako: *
Zvolte kmen: *
Poznámka: