Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Sny jako zdroj sebepoznání

(18.1. 2017 20:44)
Zpráva » Informace
Zpráva » Zvenčí
foto

Moje kamarádka, která s námi jezdí na (woodcrafterské) tábory, napsala knížku Sny jako zdroj sebepoznání

Knížka je psána velmi srozumitelnou a mnohdy praktickou formou. A taky odborně střízlivou - tzn. že jako laik se můžete dozvědět více o svých snech (a tak i o sobě) a nemusíte se tak prokousávat nejen Jungovým Výborem z díla 1 až 10.

Ostatně anotace říká:
Naučte se spolu s námi přistupovat ke snům, porozumějte jim a využijte je pro svůj osobní rozvoj. Pomohou vám vyřešit problémy a orientovat se v životních situacích, ať už se týkají osobních vztahů, nebo zaměstnání. Autorka vás seznámí s technikami výkladu snů a představí vám jejich svébytný jazyk plný obrazů a symbolů jako přirozenou „řeč duše“, která se tímto způsobem vyjadřuje k našemu životu a jejíž hlas bychom neměli přeslechnout. Vysvětlí vám, proč míváme noční můry, co se děje v dětských snech a co je to lucidní snění. Ukáže vám, jak je možné sny využít v každodenním životě, a především k vlastnímu sebepoznání. Budete až překvapeni, co vše se ve vašem životě náhle změní. Poznejte tedy sami sebe a sněte!

Zdroj: http://www.grada.cz/sny-jako-zdroj-sebepoznani_8842/kniha/katalog/


Jelikož vím, že nemálo woodcrafterů sny zajímají, tak jsem si dovolil na knížku upozornit.

Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.