Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

PF 2017

(aktualizováno 10.1. 2017)
Zpráva » Informace
PRO ROK 2017 DOPORUČUJEME:
 
Ke klidnému a pozitivnímu prožívání tohoto roku nám může pomoci i woodcrafterský POHLCOVAČ NEGATIVNÍCH VLN PRO ROK 2017.
Můžete jej snadno získat splněním jedné jediné podmínky. Vystoupejte v průběhu roku 2017 na jakoukoliv horu (kopec) a pošlete nám z vrcholu svoji fotografii na ustredi@woodcraft.cz
Pak si můžete svoji odměnu - POHLCOVAČ NEGATIVNÍCH VLN PRO ROK 2017 i s návodem k použití vyzvednout v kanceláři na Senovážném nám. 24, kde vás rádi uvidíme.
Pokud to k nám máte daleko, pak shromážděte vaše fotografie ve kmeni, jako jednu zásilku a my vám poštou pošleme požadovaný počet pohlcovačů (tuto cestu volíme, pro ušetření nákladů a proto se snažte spojit vždy co nejvíce příjemců do jedné zásilky, případně zvažte, zda se někde neuvidíme a nemůžeme si předat zásilku osobně).
Pohlcovače budou vydávány, dokud nebudou zásoby pohlceny.
 
 
foto
 
S modrou oblohou v roce 2017,
Náčelnictvo
Jitka Doležalová - Stařešina (j(tečka)dolezalova(zavináč)post(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.