Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Čtvrtý medailonek - Chlup

(23.1. 2015 11:35)
Zpráva » Informace
Tomáš Sadílek - Chlup
 
Chlup
 
 
Jsi už rok členem náčelnictva pod vedením náčelníka Filipa, jaký z toho máš v tuto chvíli pocit?
Z náčelnictva mám skvělý pocit. Lidi tu jedou na 120 % a ještě u toho mají dobrou náladu a baví se. Jasně, někdy je to trochu náročné, ale pak je spoleh na další lidi z Ligy, o které se můžeme opřít. Filip je príma a vím, že Liga udělá zase pořádnej krok dopředu díky němu.
 
Jaké je tvé civilní povolání?
Studuji. Teda snažím se to nějak dopachtit. K tomu sem tam vypomůžu na nějaké akci nebo u nás doma. Takže v podstatě nic nedělám :-). Ale budu!
 
Z jakého kmene pocházíš, jak dlouho jsi v LLM a jak ses tam vlastně dostal?
Jsem Strážce údolí. Jednoho dne Čhantékič’un (dříve Kotlík) obešel všechny děcka u nás v panelákovém vchodě s otázkou, jestli bychom nechtěli ve středu na schůzku hrát nějaký hry a tak. Řekli jsme jo. Bylo mi pět let.
 
Čím se v náčelnictvu zabýváš a čím by ses rád zabýval dál?
Mám na starosti akce pro veřejnost, ale s Ileyawin děláme i nějaké další věci pro lidi z venku. Jako příklad je letáček, nový panel, nějaké prezentace apod. V budoucnu bych se těm akcím chtěl věnovat ještě víc. Nejvíc se těším na Indiány z Točníku v září 2015, protože je to akce, která má v Lize tradici a věřím, že si ji všichni opravdu užijeme.
 
Které světlo čtyřnásobného zákona ti je nejbližší?
Delší dobu mám na tomto místě třetí světlo. Tedy pokud je nejbližší to, o kterém nejvíce přemýšlím. Myslím si, že vytvářet věci, nechávat se inspirovat ostatními a odhodlat se udělat něco podle sebe a stát si za tím utužuje našeho ducha. S tím teď hodně bojuju a snažím se pevně postavit.
 
Jakou knihu, či film, bys členům LLM doporučil?
Před nějakým časem jsem viděl film Pouť od Emilia Esteveze, který propaguji všude, kam přijdu. Vždy, když ho vidím, chci zase vzít batoh a jít někam. Je to krásný příběh člověka, který se vydá na Svatojakubskou pouť.
 
Jaké je tvé životní motto/heslo?
Kačenka to zařídí.
 
Čím si chtěl být, když jsi byl malý?
Kuchařem. Jako můj táta. A taky jako náš kuchař Michal, který mě zvedal na ruce a na Mikuláše chodil za Anděla. Vařit neumím, ale rád degustuji :-)
 
 
Kmen Strážců údolí před sněmem 2014 Na nejvyšší hoře Dánska (170 m n. m.)
Kmen Strážců údolí před sněmem 2014
                                                                              

Na nejvyšší hoře Dánska (170 m n. m.)
                                                                                 
Lednicko Valtický areál Ligový tábor 2013
Lednicko Valtický areál
Ligový tábor 2013

 

 
 
Jitka Koutenská - Woapewin (Woapewin(zavináč)posli(tečka)to)

Dále viz:


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.