Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Omluva za zdržení Woodcraftu 4/2014

(20.1. 2015 10:55)
Zpráva » Informace
Milí woodcrafteři, předplatitelé a všichni další čtenáři našeho časopisu!
 
Určitě už vyhlížíte speciální číslo (4/2014) zaměřené na odívání indiánů plání, které jsme Vám již na sklonku léta slíbili. Protože na tomto čísle nepracuje tradiční redakční rada, ale různí externí spolupracovníci, jeho příprava se bohužel protáhla mnohem víc, než jsme měli původně v úmyslu a než bychom si všichni přáli. Chceme Vám předložit produkt v co nejlepší kvalitě, ke kterému se budete rádi vracet a který Vám bude inspirací na dlouhou dobu. Proto nám, prosím, odpusťte, velké zpoždění, jež jsme nabrali. Jakmile bude speciál hotový, samozřejmě dorazí do Vašich schránek tak, jak jste zvyklí. Pevně věříme, že se Vám bude líbit.
Redakční rada paralelně chystá první číslo nového ročníku 2015, které by se k Vám mělo dostat na jaře, tedy v obvyklém termínu.
 
Děkujeme za pochopení,
 
vážíme si Vás!
 
Wičanhpi - Kateřina Benešová, šéfredaktorka časopisu Woodcraft
 
Kateřina Benešová - Wičanhpi (ustredi(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.