Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Novinky z ČRDM

(10.3. 2020 10:05)
Zpráva » Informace
 
Nominace na post předsedy/předsedkyně 2020–2023:
 
Kandidovat na pozici předsedy/předsedkyně ČRDM může jednotlivec či jej může nominovat členská organizace ČRDM.
 
Nominace probíhá písemnou formou a měla by obsahovat osobní motivaci, volební vizi a program s tím, kam chce kandidát/ka ČRDM posunout v následujícím období tří let platnosti nadcházejícího mandátu.
 
Kandidáti na předsednickou pozici pak sestaví vlastní návrhy představenstva a zveřejní je společně se svým návrhem volebního programu. Ve svém návrhu mohou vyjít ze zaslaných nominací na členstvo představenstva. To je velmi pravděpodobný, nicméně ne povinný postup. Pro kandidáty na předsednickou pozici jsou však nominace na posty v představenstvu od členských organizací užitečným vodítkem zájmu členů o podíl na správě organizace.
 
 
Nominace na posty v představenstvu ČRDM 2020–2023:
 
Každá členská organizace má možnost zaslat nominaci na post v představenstvu ČRDM. Nominace zasílejte písemně, a to v tištěné nebo elektronické podobě tak, aby se dala zveřejnit na speciální volební stránce ČRDM.  Z textu nominace by mělo být zřejmé, kdo, kým a na jakou pozici je nominovaný, dále souhlas s nominací a osobní motivace pro účast v představenstvu ČRDM.
 
Jarní Valné shromáždění hlasuje o kandidátech na předsednický post a v případě zvolení následně schvaluje návrh představenstva dle vítězného kandidáta na předsednický post.
 
 
Od 9. 3. 2020 kancelář ČRDM zveřejňuje nominace na stránkách http://www.crdm.cz/volby2020
 
Celý proces běží až do vlastní volby na Valném shromáždění.
 
 
Valné shromáždění se bude konat 16. 4. 2020 od 16:30 hodin v zasedací místnosti č. 016 SMOSK na adrese Senovážné nám. 23, Praha 1.
 
 
Neplastový březen - Neplastový březen je měsíční výzva ke snížení spotřeby jednorázového plastu a množství odpadu v ulicích. Myslete v březnu trochu víc na odpad, který každodenně vytváříme (nebo ten, který už kolem nás je). Každý odmítnutý kelímek, sáček nebo balená voda se počítá!
 
 
 
fotoUkliďme Česko - 4. dubna. Jaro pomalu nabírá na síle a je nejvyšší čas naplánovat velký jarní úklid, vyzývají organizátoři akce Ukliďme svět, ukliďme Česko z Českého svazu ochránců přírody a spolku Ukliďme Česko.  Již nyní, měsíc před akcí, však naleznete v mapě na www.UklidmeCesko.cz/map přes 1 700 ikonek na místech, kde jsou úklidy naplánovány. Přidejte k nim tu svoji!
 
 
 
 
 
 
 
fotoSkautská energie, společný systém pro odběr elektřiny a plynu, dosáhl více než 21 tisíc odběrných míst a vstoupit do něj nyní může každý. Skautská energie nabízí zájemcům levnější dodávky elektrické energie a zemního plynu. Na stránce www.skautskaenergie.cz může kdokoli zažádat o pozvánku a ta je mu následně zaslána na e-mail. Velmi snadno se pak sám odbaví a převod dodavatele je pak pro zákazníka zdarma zajištěn partnerskou společností Občanům, s. r. o. V období soustavného zdražování především cen elektřiny zůstává cenová nabídka na rok 2020 nejvýhodnější na trhu a platí i pro všechny nově příchozí.  A co Vy, už jste se také přidali?
 
 
 
 
Zdroj info a foto: Novinky ČRDM

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.