Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Indiáni z Točníku opět za námi

(aktualizováno 19.9. 2019)
Zpráva » Informace
Indiáni z Točníku jsou za námi a můžeme hrdě říci, že naše úžasná partička woodcrafterů, která se do toho položila opravdu s vervou, si užila skvělý víkend. 
 
Já jsem měl to štěstí a opravdu jsem našel ten vytoužený kousek času a na Točník se společně se podíval. Scházet jsme se začali v podvečer 13.9 na hradě Točník a při našem příjezdu valná většina věcí byla již připravena (děkujeme :D).
 
Málokdo by mohl říct, že by se přes víkend nudil. Už od sobotního rána měl každý připravené své stanoviště a lidé začali chodit již před oficiálním začátkem. Letos jsme připravil pro malé bojovníky devět stanovišť. Lukosřelba, Setonův běh nebo zdravověda samozřejmě nechyběly, navíc si děti i rodiče mohli vyzkoušet poznávat ptáky podle hlasu nebo pochytat hmyz v pavoučí síti. Celý den ještě doplňovaly soutěž v křesání ohně a vědomostní hra o titul Znalec woodcraftu. Sobotní odpoledne završilo bubnování a taneční kruh.
 
pohled přes týpífotofotofotofoto
fotofotofotofotofoto
 
Naší odměnou, když se brány hradu zavřely, se večer stala hostina a zábava v podání kapely Bítoff. Dobrej výkon!
 
Nedělní odpoledne se jako vždy odehrála ve víru balení, loučení a odjezdu. Naší akci navštívilo přes tisíc lidí, člověku to přes tu spoustu smíchu dětí i dospělých, programu, jídla a příjemné společnosti, ani nepřijde. Doufám, že i příští rok se Indiáni vrátí do síní Točníku a já budu mít možnost být jeden z nich.
 
foto fotofoto foto foto
 
autor textu: Marek Havrlík - Nechodí
Tomáš Sadílek - Chlup (chlupxxl(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.