Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Proběhla schůzka nad Pamětí woodcraftu

(29.1. 2008)
Pokud byste se chtěli zapojit nebo máte materiály, které byste mohli zapůjčit, budeme moc rádi; napište duchu celé akce - Alanovi Burovi (abura@volny.cz).

28.1.08, Literární kavárna, Alan, Wanyanka, Ablákela
- Alan bude dále zpracovávat rozhovory s woodcraftery - pamětníky a shromažďovat a evidovat materiály o woodcrafterské historii
- Alan se bude snažit publikovat medailonky významných woodcrafterů na webu Ligy, v Bizoním větru atd. Velkým úspěchem je článek v časopisu pro zážitkovou pedagogiku Gymnasion o Mahykanovi (http://www.psl.cz/Gymnasion/ShowArticle.aspx?ArticleId=343).
- Zájemci o Paměť woodcraftu (Bára, Wanyanka) si vyberou téma, které zpracují. Náměty na témata pošle Alan. Jedná se o témata dosud nezpracovaná. Zájemci se obrátí s žádostí o zdroje k tématu na Alana.
- S laskavou pomocí Yučiho vytvoříme na internetu prostor s omezeným přístupem, kam se budou všechny materiály, které shromážíme, pro potřeby zálohy a dalšího zpracování ukládat.
- S pomocí výzvy na stránkách Ligy budeme oslovovat lidi s prosbou o pomoc při jednorázovém přepisu či skenování.
Na závěr: práce, kterou Alan odvádí na tomto projektu (který ho navíc ještě baví), je úctyhodná, klobouk dolů!
Josef Porsch - Ablákela

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.