Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Ples LLM

(19.3. 2015)
Stalo se » V LLM
Letošní ples LLM konaný 14. dne měsíce vran roku 2015 proběhl ve velkém stylu.
 
Za velkolepou organizaci plesu letos vděčíme kmeni Kruh. Na plese se tedy sešla nejen spousta ligáčů, ale i mnoho bývalých či stávajících kružanů a jak už to má na plese být, všichni v nádherných společenských róbách. Místem konání této famózní akce byl Klub Biograf v Praze, což je luxusně zařízený podnik ve stylu westernové kantýny. Po zahájení plesu, při kterém nechyběl ani proslov náčelníka ligy, byl již prostor parketu určen pro tanečníky všeho druhu. K tanci i poslechu hrál Harmcore jazzband, jenž výtečným repertoárem i schopnostmi muzikantů roztančil celý sál. Celým večerem nás pak průběžně provázely vtipné scénky z Limonádového Joea, které byly připraveny a sehrány kruháčskou mládeží. Na motivy divokého západu proběhla i soutěž westernových tanců, kdy se při exhibici jednotlivých tanečních elit sál doslova otřásal smíchem. Nechybělo ani elegantní předtančení v podání kruháčských matek a na závěr plesového veselí měli šťastlivci možnost vyhrát některou z hodnotných cen tomboly. Na „afterpatry“ pak hrál DJ Kytara táborákové klasiky a za zvuku těchto ladných melodií jsme se pozvolna rozešli. 
 
 
Ples LLM   Ples LLM   Ples LLM
 
Ples LLM   Ples LLM   Ples LLM
 
Ples LLM   Ples LLM   Ples LLM
 
Ples LLM
 
 
Na závěr ještě jedno velké Wašté kmeni Kruh za zorganizování báječného plesu a snad se sejdeme v hojném počtu zase za rok.
 
Zbytek fotogalerie naleznete ZDE.
 
 
Dita Laštovičková - Todi
 
 
PS: A u koho se sejdeme příští rok...?

Komentáře, diskuze

20.3. 2015 14:22
Blesk
Evidujete, prosím, nějaké ztráty a nálezy? Od plesu postrádám obyč tenký černý svetr... Pravděpodobně zapomenut někde v prostorách šatny. Nepotkali jste se s ním, prosím? ;)

Díky!

Kolik je devět krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.