Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Proběhla poslední předtáborová brigáda

(13.7. 2014)
Stalo se » Fara Kosí potok
Tento víkend proběhla poslední předtáborová brigáda. Opravdu? Díky všedm hrdinům tohoto vákendu. Vzniklo několik pozoruhodných táborových staveb a myslím, že louky jsou na tábor připravené, jako nikdy před tím.
 
Více fotografie na odkazu.
 
Kdo by chtěl přeci jenom ještě pracovat pro blaho Ligy, ještě příští víkend, možno dosekávat trávu ruční sekačkou s pojezdem a sběrným košem. Dejte vědět, vysvětlím co a jak. Máme také rozbor vody ze studánky. Po jejím vyčistění a opravě, je voda vysokých kvalit a splňuje přísnou hygienickou vyhlášku! Není třeba tedy vodu dovážet z obchodu nebo Michalových Hor. Vybudovali jsme mj. nové náběrné místo. Voda teče, jako tomu bylo v minulých letech, samospádem. Pro případ poklesu hladiny, je výtok opatřený kohoutem, který lze uzavřít. Na táboře na viděnou,
 
 
 
 
Aleš Sedláček - Tokaheya

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.