Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Valná hromada LLM 2012

(16.11. 2012)
Stalo se » V LLM
Z 35 kmenů, které mají právo hlasovat, bylo přítomno 25 zástupců. Rovněž byli přítomni zástupci stráží a hosté.
 
Co bylo na programu?
  • Filip Chmel (Maski) byl zvolen do funkce člena náčelnictva pro funkční období stávajícího náčelnictva (do roku 2013).
  • VH projednávala otázku členských příspěvků. Výše členských příspěvků byla stanovena následovně: uhrazené do 31.12.2012 včetně pro rok 2013 takto: děti do 15 let – 270 Kč; studenti, důchodci, výdělečně nečinní – 360 Kč; dospělí výdělečně činní – 540 Kč, rodiny – 660 Kč.
  • Byl přijat nový kmen Strážci pokladů, nové rody tal Kyrte, Šemíci a Psí družina.
  • Proběhla kontrola plnění úkolů z minulých VH.
  • VH schválila Kmenové zřízení jako metodický materiál, což je soubor doporučení pro fungování kmenů, rodů a stráží v rámci Ligy lesní moudrosti.
  • Bylo vytvořeno kalendárium na rok 2013.
  • Bylo zvoleno datum sněmu 6. 7. 2013 – Kosí potok.
  • Zazněly zprávy náčelnictva, kontrolní a revizní komise, ÚROPu: zpráva náčelnice – zhodnocení uplynulého roku, OPVK a Svitek ML;Kosí potok – pravidla táboření, táborový řád, Fara Michalovy Hory, zpráva o dárcovských samolepkách;Velké hry, Malá lóže, Šamanský tým; zpráva ohnivce; Lesní mateřské školky; hospodářka – hospodaření, počet členů, nové stanovy; závěry kontroly KRK; vzdělávání v LLM, Čotokvy a NZ; mezinárodní aktivity; web LLM; zpráva o objektu v Břeclavi.
  • Filipova Huť - projednání cen ubytování a systém rezervací
  • Kosí potok - byla projednávána pravidla tábořiště, došlo k smírnému vyřešení sporu vzniklého na tábořišti Kosí potok
 
Doplňkový program:
Proběhlo školení (právo + pojištění, vyplňování dotačních formulářů a malé opáčko pro náčelníky). Během diskuze se debatovalo o časopise Woodcraft, základnách LLM, přípravě dárcovských samolepek, Kde nás tlačí bota aj. V oblasti sportu a kultury nabídl program bazén, běh, florbal, brusle a rovněž i rukodělné aktivity.
 
Předběžný termín příští valné hromady 5. 10. 2013.
 
Valná hromada se nesla v milém a přátelském duchu. Všem děkujeme za účast a za pečlivou přípravu materiálů i diskusních příspěvků. Těšíme se na shledání i v příštím roce.
Klára Mutinská

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.